| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Veza iz navike ili iz ljubavi u Društvo forumu; Jeste li u vezi samo zbog toga da niste sami ili ste u vezi jer mislite da tu zaista ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Veza iz navike ili iz ljubavi Jeste li u vezi samo zbog toga da niste sami ili ste u vezi jer mislite da tu zaista ima nešto? Mnogi su u vezi iz navike i straha pa se čude kako im veza ne uspijeva...
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Veza iz navike ili iz ljubavi ako nema nista medju vama... skupi hrabrosti i prekini to... besmislena agonija je jednaka mazohizmu.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Veza iz navike ili iz ljubavi huh, mlad, la prosa kroz dugu i jako ozbiljnu vezu... i naucija se ![]() sad eto znan manje vise sve sto mi je potrebno znat...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Veza iz navike ili iz ljubavi istina al 3ipo god sa god ipo zajednickog zivota ne bi nazva kratkom vezom... slazem se da znanja nikad dovoljno, covik uci dok je ziv, al zato san i reka "manje vise"
| | |
![]() |
« dal vam smeta ako vaš dečko/cura iznosi vaše probleme okolo
|
Žene - Vježbe za srce!!! Odlično!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.