| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi visoki dečki u Društvo forumu; Evo na sugestiju vaše kolegice otvorio sam temu na vašem dijelu foruma. Jel vas pale visoki dečki (195-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 964
![]() ![]() ![]() | Re: visoki dečki opet će ti je ugasiti...lijepo ti je reko covijek da već ima ta tema![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: visoki dečki a neznam.....ako mi se dečko baš sviđa....zašto ne....iako se valjda iz štikli ne bi skidala....
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visoki dečki Jbte ti su moja dupla i visina i težina ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visoki dečki ja ih ne volim...onda uvijek izgubim u košarci ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:09.

opet će ti je ugasiti...lijepo ti je reko covijek da već ima ta tema
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something