| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi visoki dečki u Društvo forumu; ajme meni, nemrem vjerovat, sorry ljudi al meni je ovo toliko plitko - ak nije 186, 5 onda ne valja, isss ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visoki dečki ajme meni, nemrem vjerovat, sorry ljudi al meni je ovo toliko plitko - ak nije 186, 5 onda ne valja, isss ![]() kaj ja znam, meni svejedno, glavno da nije baš ono trol, a sad ak je jako visok malo je bed zbog ljubakanja, al kaj sad štikle il stolček, ak je zgodan i dobar, visina je najmanji problem ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visoki dečki Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: visoki dečki Volim kad je dečko visok, lijepo mi je to vidjeti! Naravno, to nije mjerilo za mogućnost veze, ali jednostavno niski dečki mi se ne mogu dopast...
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
![]() |
« Žene - Vježbe za srce!!! Odlično!!
|
da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.