Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi visoki dečki u Društvo forumu; Ti spadas u good-looking!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-04-08, 17:01   #11 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: visoki dečki

Ti spadas u good-looking!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 17:03   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,835
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

s obzirom da sam visoka i nosim visoke pete prednost je ako je dečko viši...recimo do 2 metra...iznad toga dosta njih izgledaju nezgrapno
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 18:34   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,974
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ej šefice, ja iman 196. u kojoj san ja skupini
Ti si u skupini "može proć kao turn on"

Ali iskreno mislim da dečkima koji su meni zgodni (180-196cm) visinom ne paše cura poput mene.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 19:48   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju

Onda sam ja savršen a opet me niko neće
Zašto ne arylin moj frend ima 193,a cura mu nema 160. Ako je on onaj pravi ili ti prava za njega visina ništa ne znaći
ris mb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:25   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

di ja spadam

Moj pek - 21 cm

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:40   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

U uskoro oženjene

Ako (visoki) dečki vole male cure, zašto mene nitko neće?

Zadnji Uredio Arylin : 05-04-08 u 20:49.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 21:11   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 22
Poruka: 275
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

Nije pravilo da visoki decki vole niske cure, to je dosta relativno i dalo bi se diskutirati, mozda da se kakva anketa složi?

Imam nekoliko prijatelja, dosta su visoki 188-195 vise-manje, koji kazu da su im manje cure bolje u krevetu jer ih "premjestaju" kako ih je volja sa malo napora

Dok osobno (190cm) vise volim visoke cure, od recimo 175-180cm sa peticama ili bez, svejdno...
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 00:14   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
s obzirom da sam visoka i nosim visoke pete prednost je ako je dečko viši...recimo do 2 metra...iznad toga dosta njih izgledaju nezgrapno
...potpisujen

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ti si u skupini "može proć kao turn on"
Ali iskreno mislim da dečkima koji su meni zgodni (180-196cm) visinom ne paše cura poput mene.
Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
U uskoro oženjene
Ako (visoki) dečki vole male cure, zašto mene nitko neće?
strpljenja. još si mlada. doć će već tebi tvoj princ

Citat:
Pravi autor: _Sylar_ Pogledaj Poruke
Nije pravilo da visoki decki vole niske cure, to je dosta relativno i dalo bi se diskutirati, mozda da se kakva anketa složi?

Imam nekoliko prijatelja, dosta su visoki 188-195 vise-manje, koji kazu da su im manje cure bolje u krevetu jer ih "premjestaju" kako ih je volja sa malo napora

Dok osobno (190cm) vise volim visoke cure, od recimo 175-180cm sa peticama ili bez, svejdno...
osobno i ja volin više al istina je da s manjnin curama je lakše u krevetu
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 00:24   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
al istina je da s manjnin curama je lakše u krevetu

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 09:06   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Hoće netko probati?
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108