ja sam negdje već napisao...mislim u temi valentinovo... ima nas![]()
Raspravljate o temi vječita romantika u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; ovako...koja je najljepša stvar kojom vam je vaš dragi/draga iskazao(la) ljubav...od sitnica do krupnica- što god vas je oborilo sa ...
Zadnji Uredio ninissima : 03-12-08 u 21:36
Nekad je bolje je pogriješiti nego ne činiti ništa
ja sam negdje već napisao...mislim u temi valentinovo... ima nas![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
pa ima dosta toga, od sitnica, cvijeće, odjeća i kojekakvi takvi darovi bez nekog osobitog povoda..krupnicu još čekam![]()
čitaj 2. post moja jesam bio kreten
Kako ste proveli Valentinovo??
baš nisi bio kreten
pa to nije bilo dovoljno...a to je samo jedna od puno stvari![]()
THNX!
Nekad je bolje je pogriješiti nego ne činiti ništa
šta nema ljepšeg osjećaja kad ti dragi ode na posao prije tebe, naravno da ti pusu prije nego ode, a tebe svako jutro dočeka kavica na stolu skupa sa poručicom na stickeru koliko te voli i tako... ali naravno svaki put nešto drugačije,.....
ili, radiš subotom i znaš da te doma čeka generalka kad se vratiš, zlo ti dođe od toga...... ulaziš u stan, a stan cijeli pospremljen, usisan, prašina obrisana, ma SVE i još te čeka ručak na stolu sa svijećama.....a poslije toga kadica također sa svijećama...
joj šta ga serem..... moram priznat da mi malo fali to....![]()
Procijenite sami![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Nisam cura kojoj su romantične latice po podu, ruže, svijeće i ostale stvari koje je irm učinio, kao ni zalasci sunca.
Najljepše što je netko napravio nije bilo s namjerom. Bili smo na Contu i ja sam ga počela snimat' iz fore on je tad počeo govorit' koliko me voli i ostale slatke stvari. Aww![]()