| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi ........vjenčana torta kakvu želite............. u Društvo forumu; ..........kad smo već izabrale vjenčanicu kakvu bi htjele imati, onda da upotpunimo i sa tortom........ .........ipak je torta "vrhunac ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ........vjenčana torta kakvu želite............. ..........kad smo već izabrale vjenčanicu kakvu bi htjele imati, onda da upotpunimo i sa tortom........ .........ipak je torta "vrhunac večeri"...........malom pretragom našla sam hrpu ideja, od onih jednostavnih, jednobojnih, pa sve do prekičastih i prešarenih..........kakvu bi vi?....................evo nekoliko slikica..............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. ...........a nije valjda da je toliko loše?............. ![]() ..............ja nisam, i ne planiram još, ali ne mogu reći da nisam oduševljena ovakvim izvedbama...........i volim ih jesti, ali u tuđim svatovima........... ![]() ...........iako je velika većina ljepše ukrašena, nego kakav okus ima........... ........i hvala za repić........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Sve su mi lipe, ali najdraža od ovih mi je "Izlazak sunca", jednostavna a lipa.. I ja ih volim jest, jer ove svadbene torte stvarno jesu ukusne..
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. No, no! Nemoj baš ozbiljno shvaćati sve što napišem. Kad si dugo u braku onda postaje normalno šaliti se na taj račun. U početku braka mi nije padalo na pamet šaliti se ovako ili zezati se sa suprugom na račun izgleda, inteligencije i sl. Sad se i predobro poznajemo da bi nekoliko riječi nešto bitnije promjenilo. Čak osjetimo što onaj (ona) drugi misli. I tebi želim dug i uspješan brak i puno slatke dječice, kad dođe vrijeme za to. I sad moram opet: Svatovske torte izgledaju uvijek lijepo, al često imaju gorak okus. ![]() Inače nisam baš ljubitelj al sad sam morao da me se opet ne shvati pogrešno.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. ............da li bi imale "hrabrosti" za ovako nešto?..............žive boje, neobični oblici...........ili za ovu modno osvještenu tortu?............. ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. ...........još malo slikica...........da vam bude "lakše" izabrati............. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvu, torta, vjencana, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

.........ipak je torta "vrhunac večeri"...........malom pretragom našla sam hrpu ideja, od onih jednostavnih, jednobojnih, pa sve do prekičastih i prešarenih..........kakvu bi vi?........

.