| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi ........vjenčana torta kakvu želite............. u Društvo forumu; evo i od mene malo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Ja ću reći svojoj dragoj neka za svadbu ovo ispeče sama, ili cijela stvar otpada... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Wolf, 'oćemo se ženit, ja jednostavno obožavam te kuhinjske vratolomije? ![]() E, a kakve su ove Biblijske... to za nas buduće teologe - laike na cp? ![]() Evo, ja bi što jednostavniju...ali sve svatovske su nekak kremaste, a to mi je "ijak", zato mislim da ja i nebi tortu... (Wolf, vjenčanje otpada )
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 21-09-07 u 00:17. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Ja volim torte od punnnnnno crvenog voća (maline, višnje, borovnice...)... To je uvijet
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Sad fakat imam želju za tortama ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. lijepe tortice,pahuhuljice, evo ti i od mene jedan repić za otvaranje ove teme ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Nemam pojma. Ne znam ni za koga ću se udat, sa kamoli kakvu tortu želim. O vjenčanici je druga priča, to sam već znala kada sam udavala Barbi s Kenom. Ali o torti... ajme ajme, nisam im nikad ništa napravila. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvu, torta, vjencana, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.

)