| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi ........vjenčana torta kakvu želite............. u Društvo forumu; Budem ti ja sašila vjenčanice Teice, ti meni samo nacrtaj Unikat... edit: sviđa mi se novi potpis... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Budem ti ja sašila vjenčanice Teice, ti meni samo nacrtaj ![]() Unikat... edit: sviđa mi se novi potpis ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Ja obožavam voćne torte...i svidja mi je ona pahuhuljičina (prve slike na prvoj strani) ali poslednja u prvom redu bela skroz sa jagodama,tj nekim crvenim detaljima....
__________________ ♥ |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. ja sam vise ljubitelj cokoladnih torti. obavezno bijela izvana, a unutra cokoladna a sto se tice vocnih, torta s jagodama ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Ajme...predivne su! Da sad moram izabrat', stvarno ne bih znala koju bih. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. evo doprinos i od mene i tako mi je to najveca preokupacija ovih dana......mislila sam da je lako odabrati pravu no prevarih se ajme kako....ako se ponovila koja slika koja je vec bila ispricavam se unaprijed....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvu, torta, vjencana, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

a sto se tice vocnih, torta s jagodama 

,ali su zato prekrasne 

Grijesiti je ljudski ...