| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi ........vjenčana torta kakvu želite............. u Društvo forumu; Pa ti budi pametan i odaberi najbolju....osobno se dvoumim izmedju zadnje dvije....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Pa ti budi pametan i odaberi najbolju....osobno se dvoumim izmedju zadnje dvije....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Mrkyblu, meni je ova zadnja crveno- bijela prekrasna. A znaš koliko koštaju te torte? Čoviče, to nije kolač, to su remek-djela! Sve crveno - bijele kombinacije mi se uglavnom sviđaju, ali zato crni detalji... nikako, to bi mi ubilo raspoloženjeI sa ove slikice di ih je 9 zajedno su sve super, nisan odavno vidila bijelo-zelenu
__________________ |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Citat:
I meni je crveno bijela i crveno srebrna kombinacija odlicna i zato ce nam i biti sve u tom tonu. Neukrotiva zasto tako pesimistican stav?Ako sam ja dosla do toga po drugi put zasto nebi i ti ?
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Meni je najvažnije da je ukusna, lagana i ne prekičasta. A sad, što će mi biti bitno u trenutnu kad ju budemo birali, nezahvalno je govoriti. Od ovih fotografija koje sam vidjela, jedino mi se sviđa ona na prvoj strani s jagodama i ona crno-bijela s perjem (??) |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. ne smijem gledat ovu temu.. dodje mi da se udam ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. nemoj nemoj se udavati.... eto ak bi već došla do vjenčanja,onda bi tjela imati neku finu tortu,nije mi toliko bitan izgled... bitno je da njami njami...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Iz iskustva znam da što je torta ljepša to ima slabiji okus...... Tako da su one "prosječne" torte meni najbolje......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ........vjenčana torta kakvu želite............. Torteu bitne no i ukrasi na vrhu su bitni pa evo nekih primjera....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvu, torta, vjencana, zelite |
« imate li neku svoju posebnu tehniku ljubljenja
|
šta bi napravile da vam se vaš voljeni dečko/muž udeblja i totalno zapusti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.

Grijesiti je ljudski ...