| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Vjenčanica u Društvo forumu; Ne udajem se. Sad svi lijepo izdahnite Nego... evo zašto otvaram topic... Svaki dan prolazim pored Spose i onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vjenčanica Ne udajem se. Sad svi lijepo izdahnite ![]() Nego... evo zašto otvaram topic... Svaki dan prolazim pored Spose i onda ko malo dijete stanem i gledam vjenčanice. Naprosto ih obožavam. Čak šta više nisam ljubitelj onog silnog bijelog, nego više čipke, kroja, materijala... stvori se neki osjećaj kao da sam mala curica koja bi željela biti pinceza. (Ne želim pisati o princu, nije ni tema namjenjena njima). E sad... Drage cure, zanima me kako izgleda vaša vjenčanica o kojoj ste uvijek sanjale? (lijepite slike )Ako nema slike onda barem opis. I imate li neke posebne osjećaje kada vidite vjenčanice? (ja ću staviti svoje favorite čim nađem i vidim vaše) Za sve udane: Želim vidjeti vaše vjenčanice!!! Napomena: Muškarci da vas nisam vidila na ovom topicu.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Ja mrzim vjenčanice.... ![]()
__________________ Open your eyes, open your mind proud like a god don't pretend to be blind. Trapped in yourself, break out instead beat the machine that works in your head |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica joj, ima fakat ljepih...ja bi htjela neku ful jednostavnu, bez nekih kerefekica...jer ja sam mala i onda nabacaj čipkica i velova na mene i nestadoh. Sad si me dala mislit. Samo znam da nebi bijelu; em što je licemjerno, em podsjeća me na neki deterdžent...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Em što 0-24 razmišljam o obleki sad sam počela i o vjenčanicama. Bravo ja! A čak mi ni ne treba. Vidi ovo...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica ja sam prije za 'vak nešto... ova druga mi je neloša...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Dobra je. Ne loša zaista. Ja sam više za kič... ono pompozno, na sve strane... kao...
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica neloše..ali ja sam jednostavnjak, zagubila bi se u tome ovak sitnička.
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica ma ja bih poludjela da si idem birati vjenčanicu. jh8663.jpgjh8710.jpgvjenč.jpg evo jedna roza za Teicu ![]() ![]() a tu zanemarite što piše "sample". Morala sam ih staviti jer su mi lijepemermaid930s.jpgromantic905s.jpgromantic902s.jpgdifferent853s.jpg |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica ova prva mi je jako neloša
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Ajme sve su dobre vatra!!!!!!!!!!!!!!!! Za ovu drugu dajem litru krvi, a ovu i dvije Još bi si napravila ovakav friz ko ženska na slici i voila!!!
| | |
![]() |
| Tagovi: vjencanica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.

)