| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Vjenčanica u Društvo forumu; OVA VJENČANICA JE SAVRŠENA, SVAKA JOJ MOŽE BITI ZAVIDNA.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-08 Godina: 23
Poruka: 172
![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica @ Teica: ona prva vjenčanica koju si stavila........ ![]() ![]() I love it!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ova zadnja mi je tako jednostavna, a takooo.... ![]()
__________________ ...always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else... |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-08 Lokacija: vukovar Godina: 23
Poruka: 7
![]() | Re: Vjenčanica ja sam imala ovu vjenčanicu, na slici i ne izgleda ne znam ni ja nešto posebno lijepa , ali je , i jako lijepo stoji... http://www.stefanie.hr//mambots/cont...200&quality=80
__________________ carpe diem što te ne ubije to te ojača i nogom u guzicu je korak naprijed |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Sviđa mi se... možeš si uzeti kojeg god hoćeš... ionako žensko bira, muškarci ni ne vide kaj dobivaju. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Joj strašno ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vjenčanica nekad davno, kad sam bila klinka, ova mi je bila fenomenalna ![]() ![]() a sad mi se više sviđa ovakav neki, jednostavniji đir ![]() ![]() al daleko mi je najjača fora ova ![]()
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
![]() |
| Tagovi: vjencanica |
« što kupiti dečku
|
sexy djedici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.