| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Vjenčanica u Društvo forumu; Ja volim tj svidjaju mi se samo bele venčanice , nikako bež,crvene ili neke druge boje.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Ja volim tj svidjaju mi se samo bele venčanice , nikako bež,crvene ili neke druge boje.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Nije ni užasna ni lijepa... neobična je i ekstravagantna, nije za svakoga ali za Carrie jest. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-09-08 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 127
![]() | Re: Vjenčanica ja tek sad vidjela da ima ova tema, a taaaak sam slaba na vjenčanice, obožavam ih rekla sam, jednom ću doć u neki salon, smuljat da se udajem i u akciju isprobavanja, aaah meni su ove very nice.....![]()
__________________ ... FROM ALL THE THINGS I'VE LOST, I MISS MY MIND THE MOST... ! ! ! |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjenčanica Da, da sve su lepe i beeleee ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vjencanica |
« što kupiti dečku
|
sexy djedici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:27.

[/quote]

rekla sam, jednom ću doć u neki salon, smuljat da se udajem i u akciju isprobavanja, aaah
meni su ove very nice.....