naaajs.. morat cu svako jutro malo zavirit u ovu temu da se razgibam![]()
Raspravljate o temi Vježba za vrat - verzija za žene u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; s obzirom da je zdravlje vrlo bitno, nema smisla da samo decki razgibavaju vratove.......
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
naaajs.. morat cu svako jutro malo zavirit u ovu temu da se razgibam![]()
ajme, nema bolje gimnastike od razgibavanja vrata, dobro je za cijelo tijelo, naročito zagrije određena mjesta![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Mogu vam reć' da je vježba učinkovita![]()
cool
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
gajba drugi put stavi upozorenja
skoro mi je moj mali herc otkazao![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
jako mi se sviđa ova vježba![]()
umjesto potpisa:
Svijet možemo upoznati i da ne otvorimo vrata.
Smisao neba možemo dokučiti a da i ne pogledamo
kroz prozor.
A jel ima nešto za leđa, ubija me kičma ovih dana![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
tendre, odličan prijedlog i mene nešto kičma muči
ajd, nek nam netko pomogne![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
ovako... stavite laptop ili ekran ispod stolice, sjednite na stolicu sagnite se tako da vidite ekran drzeci ledja ravno i kliknite na ovaj link: http://69.90.174.250/photos/display_...00785503,1.jpg
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com