| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; ja obožavam...meni je prejebeno kad tip ima probušenu bradu i neku divlju tetovažu!!!! al opet ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Za cure? Pirsevi mi se baš nesviđaju ali recimo na obrvi mi je simpa. Tetovaže na lopatici, iznad guze, na ruci iznad lakta ali pola rukava znači velika npr. ruže ili tako nešto, ne sad lubanje i demoni. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? meni na obrvi nije baš...meni je na pupku dobro,nosu,i bradi,i jeziku pa tek onda na obrvi.... a ruže i leptiri istetovirani mi je grozno to nikada ne bi stavila... ruža ko da si ubrana a leptir ko da te svi oprašuju!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? na dečku prije pirs nego tetovaža,al ništa pretjerano,1-2 tetovaže,ništa preveliko....ružno mi je kad je cijeli istetoviran.....a pirs na dečku,pa neznam di bi ga smjestila,nekako mi to i nije baš.....na curi probušen pupak ak ima dobar trbuh,tetovaža iznad guze...eto to mi je super...... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Ona bi(ako sam ja dobro skonto) da on ima divlju tetovažu i da je izbušen ko švicarski sir , ali da još uz to zaplače dok mu netko kaže - bu! - ili dok gleda meksičke sapunice. P.S Moj glas , kad su žene u pitanju - ne prevelika tetovaža na lijepim ženskim leđima. P.P.S Btw , dvije naušnice , jedna tetovaža...izgledam ko strašilo.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:56.

al opet ne stoji to svakome.... na nekima pre dobro izgleda na nekima 0 !!!