| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Razmišljao sam o Lich tatoo al nemam pojma gdje bi ga smjestio pa sam odustao, i to bi bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Razmišljao sam o Lich tatoo al nemam pojma gdje bi ga smjestio pa sam odustao, i to bi bio neki manji tatoo, ne nešto veliko i da bi bio kvalitetno napravljen, nikako na crno pa da mi sjebe cijeli tatoo... ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? POTEMKIN pa nebi valjda radio tetovažu u boji?? daj nemoj šta ti je...razmisli malo... i zasto nitko nestavi sliku svoje tetovaže ili pirsinga???
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #127 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ajde neukrotiva,jesi li?? ja moju tetov nezelim stavljati,jer sljedeći tjedan ju idem tjunirati...hhh : D
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
Uz pierc i tetovažu još mu nedostaje dreadlocks i onda je zakon!![]()
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
Ma neznam ni dal bi se tetovirao...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

al opet ne stoji to svakome.... na nekima pre dobro izgleda na nekima 0 !!!
Uz pierc i tetovažu još mu nedostaje dreadlocks i onda je zakon!