| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; tetoviraj se,,,,to je cool....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #133 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
drugo nije uopće katastrofa ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Backa Topola Godina: 14
Poruka: 18
![]() | Citat:
![]() Grozno prava katastrofa!!!!daj tebi je ok pirsing,pa to samo stavljaju ljudi koji zele skrenut paznju na sebe!!!I sta onda su kao lepsi!!!???Ma daj!! Zadnji Uredio daidza : 09-02-08 u 22:58. | |
| | |
| | #137 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Citat:
Ah,pierc,tetovaža i dreadlocks,uh!![]() Citat:
![]() Mislim,meni je to ok i kaj ćeš mi ti reć' hoće li mi se to sviđati ili ne?Naraavno da je cool ak' je "izbušen"! ![]() Što pljuješ po tuđem mišljenju i onda očekuješ da će drugi prihvatiti tvoje?!Ma daj!! ![]()
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! Zadnji Uredio Wamp : 10-02-08 u 00:45. Razlog: Koristi edit! | ||
| | |
| | #139 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? svak čast wamp...volim sarkazam... mislim, tetovirat se jer je cool?to nije razlog da se netko tetovira...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #140 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
ma ona ni nema mišljenje,ona samo priča baljezgarije...Citat:
uh e stavila sam pirs samo da skrenem pažnju na sebe,mene ljudi gledaju radi mog pirsa.... svi mi koji imamo pirs stavili smo pirs da nas neko primjeti,jel dok nismo imali pirs niko nas nije primječivao ![]() wamp-nek stavi tetovažu ako ju želi,i ak se to njemu sviđa.... meni je to cool.... al nek ju ne stavi zatto jel je nekom cool neg zato što on želi i što se njemu sviđa.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.

Ah,pierc,tetovaža i dreadlocks,uh!

ma ona ni nema mišljenje,ona samo priča baljezgarije...
i izgasi više taj caps lock-ak ne znaš šta je to prouči tipkovnicu!!!
svi mi koji imamo pirs stavili smo pirs da nas neko primjeti,jel dok nismo imali pirs niko nas nije primječivao