Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; ljudi moji,sta se tetovaze tice,ako zelite,nadjite sta vam se svidja,ili jos bolje nesto sta vam nesto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-02-08, 13:00   #141 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,473
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase
Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima?

ljudi moji,sta se tetovaze tice,ako zelite,nadjite sta vam se svidja,ili jos bolje nesto sta vam nesto znaci...
i nakon prve necete stati sigurno,ići ćete dalje...
i nece vam dosaditi,jer s vremenom,ta slika postaje dio vas,nesto normalno na vasem tijelu,da rijetko i primjetite...bar je takva kod mene situacija...
a kad ju vidim,odmah zelim još još i još...to je zaraza...
jete li ikada ikog vidjeli da ima tetov i da se pokajao za to?
ja ne,naprotiv,zele još!
osim ljudi koji su bili u jna pa su crtali jna,datume ulaska u vojsku,orlove,sidra...
jedino su oni ti koji se zele toga rijesiti...
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 13:02   #142 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,483
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa da,ja svoju tetovažu baš volim,dio mene je postala,i također ju ne primjetim... onak navikla sam na nju,i nije mi žao što sam ju stavila...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 18:31   #143 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
ljudi moji,sta se tetovaze tice,ako zelite,nadjite sta vam se svidja,ili jos bolje nesto sta vam nesto znaci...
i nakon prve necete stati sigurno,ići ćete dalje...
i nece vam dosaditi,jer s vremenom,ta slika postaje dio vas,nesto normalno na vasem tijelu,da rijetko i primjetite...bar je takva kod mene situacija...
a kad ju vidim,odmah zelim još još i još...to je zaraza...
jete li ikada ikog vidjeli da ima tetov i da se pokajao za to?
ja ne,naprotiv,zele još!
osim ljudi koji su bili u jna pa su crtali jna,datume ulaska u vojsku,orlove,sidra...
jedino su oni ti koji se zele toga rijesiti...
Ma da?Ići ćemo dalje?Sigurno?Aha,stavit ću si toliko tetovaža da nećeš moći razlikovati moju kožu od tetovaža.Da,sigurno.Hoću,već sutra!
Pa nemamo svi opsesivnu bolest za tetoviranjem,kao što i ti imaš.Moraš znati stati,imati granicu.Ja ju imam i ne bojim se totoviranja ili stavljanja pierca jer znam granice.No,neki bi ih,očito,trebali krenuti tražiti.
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 18:59   #144 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Kako vam se sviđa ova
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Tatoo.jpg (12.2 KB, 30 pogleda)
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 19:49   #145 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Kako vam se sviđa ova
To je tvoja? super je ako si konobar da ne moraš za svakog dosadnog gosta nositi okolo meni, samo mu pokažeš taj dio tijela...
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 22:30   #146 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: metalka Pogledaj Poruke
Ma da?Ići ćemo dalje?Sigurno?Aha,stavit ću si toliko tetovaža da nećeš moći razlikovati moju kožu od tetovaža.Da,sigurno.Hoću,već sutra!
Pa nemamo svi opsesivnu bolest za tetoviranjem,kao što i ti imaš.Moraš znati stati,imati granicu.Ja ju imam i ne bojim se totoviranja ili stavljanja pierca jer znam granice.No,neki bi ih,očito,trebali krenuti tražiti.
ti si još mlada curica,kojoj treba još malo da uđu u glavu neke stvari,i pristanak roditelja na tetovoranje,zato neću ozbiljno shvatit ovaj tvoj komentar
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 22:38   #147 (permalink)
fear of the dark

neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Kako vam se sviđa ova
meni osobno-zanimljiva jel ju nisam još na nikome vidila,neuobičajena je,nije isfurana.ali nije tip tetovaže kakve ja preferiram...
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 23:03   #148 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

ja imam piercing na bradii to mi je totalno jako i jedino mjesto uz jezik na koje bih stavio piercing...kada vidim na muskom piercing na nosu obrvi ili uhu, to mi je malo glupo jer su za mene to vise-manje zenska mjesta i uglavnom curama bolje stoje....
a sto se tice tetovaza, nemam nista protiv, dapace....cim skupim neku lovu ide guster ili tako nesto, samo jos ne znam gdje cu ga stavit...vjerovatno oko zgloba na nozi ili takvom nekom mjestu...i nece bit jedina tetovaza..barem se nadam

dakle, ovo smo moja kuglica i ja
DSC03716_.jpg
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 00:23   #149 (permalink)
fear of the dark

jao dave,odličan pirs.... predobar!! ajme je.... jaoooo....
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 12:44   #150 (permalink)
prof. Foruma

jesi se užegla???hhhh
e čekaj,i ja imam stafforda
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113