| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; sve zavisi, nekom stoji, a nekom ne stoji...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #163 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,024
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Evo ka prvo za pirs i nisam baš na muškom tilu možda obrva,al tetovaža svakako,ja se oću tetovirat već 2god al nikako,znam i što bi i di al me stalno nešto sprjećava ili radi treninga,a kad nije to onda je taman sredina lita pa nije dobro na sunce izlazit i umore nemožeš non stop nešto,ali oču sigurno bar tu jednu,a iman ideju za još koju al polako,a kad ste već spomenuli ljubljenje sa osobom koja ima pirs u jeziku meni se i nije svidilo baš. E i jedno pitanj zašto vam likovi obrijane glave izgledaju ka nasilnici ![]() |
| | |
| | #165 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Jer je kosa tako lijepa na muskarcu, cemu onda to rezati ili sisati???
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #168 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ne volim. za mlađu populaciju ok, al poslije 35. mi se ne sviđa tetovaže su problem. nekom stoje, nekom nikako ne. sakrivene mogu imati neku draž, al.. ma ne.
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.