| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vibica Jer je kosa tako lijepa na muskarcu, cemu onda to rezati ili sisati??? Ja iman lipu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? tetovaža-ok,ali da nije neka velika,a piercing-dok su mlađi..kasnije baš i ne... ris-mogo si to ostaviti kak ti kažeš ko afro...ali ak je tebi dobro,meni je isto...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 19
Poruka: 57
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? obozavam i pierceve i tetovaze,na muskarcima i na zenama sto vise to bolje,hhehe ![]() inace sam veliki obozavatelj skupine "Suicide girls" |
| | |
| | #175 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ja imam tatoo na podlaktici dvije lavlje glave isfurane kao trible....meni je to ok mislim još možda jednu na nozi i to je to mislim ipak da ne treba pretjerivati
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? nemam usb za mob na poslu sam ...next time ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:44.

sto vise to bolje,hhehe 
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
da vidim