| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; evo našao sam sliku Vite i to baš tu na forumu. ovo iznad usnice.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? hehe... hahaha!!! pa ono fora je kad tip ima pirs na bradi i da ima popunjene usne,crnu il smeđu kosu naravno raščupanu zurku,i onak 1 tetovažu na ramenu ili na leđima ili nozi.... baš je fora,i da bude frajer ali i emotivan nači da se nekad rascmizdri....evo evo evo budim se.... ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Tatoo mi je dobar ako je ukusan....ne volim pretjerivanje. Ja imam malog škorpiona koji je blizu ruba linije gaćica......najčešće se ne vidi ni na plaži, a dragi ima rame i vrat istetovirano nekog zmaja...meni prejebeno
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Super mi je na dečku vidjeti pirs na obrvi ili da ima rinčice na uhu, ali na hrskavici nikako ne na resici... Sviđaju mi se te sličice po tijelu (u razumnoj mjeri) i male ožiljke na koži... Baš ih je fino pipkati ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
![]() "na pola anđeo čuvar, i na pola vrag"... Eni? ![]() Ja volim tetovirane (bilo gdje,najviše na leđima. Volim leđa...) i ispirsane - brada, prsten na usni, uho, čak i obrva. Ali, trenutačno sam u potrazi za nekim koji ima probušeni jezik. ![]() A ožiljke obožavam. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

gadno mi je to.. a tipovi s tetovazama.. slin slin
doduse, u razumnim granicama.. ne privlace me pretjerano isarani tipovi