| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; tetovaže su mi nula bodova i nikad nisam shvatala pomamu za istim... piercing mi je jednako nezanimljiv, ali u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? tetovaže su mi nula bodova i nikad nisam shvatala pomamu za istim... piercing mi je jednako nezanimljiv, ali u prednosti u odnosu na tetovažu jer ga se lakše možeš riješiti, kao neki koje znam ![]() haha, a ja znam dvojicu koji ''ne znaju odkud im ime na ramenu'', kao ne sjećaju se ni kad ni gdje ni zašto su je tetovirali, kao da tetoviranje traje 10 minuta Zadnji Uredio Agness : 14-04-08 u 10:41. |
| | |
| | #193 (permalink) |
| charolastra | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? da, pa si začas pokriven tim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #194 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Ja baš i ne, neki dan mi je brat priopćio da se ide tetovirat ja naravno popizdila i on otišao frajer i napravio nekog zmaja na desnom ramenu ali velikog. prvi mah ono al kasnije ajd svidjelo mi se..... sad bi i ja mogla doć u napast ha ha ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #195 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? slikica? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #196 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Evo bude sutra, danas mi nema buraza na terenu je. Čekaj čekaj slika buraza ili.... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #197 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? pa kakvo je to pitanje i jedno i drugo ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #200 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Nisam neki ljubitelj tetovaža a pirseva pogotovo, ja nemam ni jedno ni drugo i jako sumnjam da ću ikad imat. A na drugima mi zna i dobro izgledat ako je u granicama normale, kad je neko sav istetoviran i izpirsan to mi je katastrofa. @neukrotiva: zamisli tog lika sa druge slike da je visok 164cm, proćelav i da ima 110kg i škembu, jel bi mu i onda dobro stojala tetovaža? ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:24.

al kasnije ajd svidjelo mi se..... sad bi i ja mogla doć u napast ha ha 

i predobro mu stoji)