| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Tom tipu bi i govno stajalo dobro... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Tom tipu bi i govno stajalo dobro ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #202 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
evo uslikala sam sad sama svoju tetovažu, mora mi ju neko drugi uslikat da bolje ispadne,ovak kad sama namjestim fot da slika ispadne lošije... al dobro evo mog zmaja meni je fora stavila sam ga u prvom srednjem...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #203 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Ma ono moje je bila samo šala , a ova tvoja je dobra samo mislim da bi je trebalo osjenčat ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? pa treba ju osjenčat da,trebala sam ić u nedelju da ju napokon osjenčam,ali znaš to jako boli,a ja u nedelju baš nisam bila za tetoviranje.... glupo mi ju je bojati jel je veća,ali neke male sjene ću staviti...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Neukrotiva meni se svida....A sada malo sa druge strane ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? hvala - meni je odlična.... prvo sam ju tjela odma sjenčati ali mi se više svidila bez sjene,a sad razmišljam o sjenčanju.... ali ne previše nego samo malo.... to mi je jedan lik tetovirao-on je skoro pola grada kod nas istetovirao.... i vidila ga u sub vani i pričali da u nedelju dođem.... ali nisam,,,, dost njih mi kaže da ju ovako ostavim da ne radim niš po njoj,,,, hehehe,s druge strane imam pirs to sam već stavila.... (samo pupak) heheh ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #207 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Jesi se tetovirala kod onog lika kod katedrale? I ako se odlučiš ipak osjenčat vidit ćeš da će bolje izgledat, a jel nije ti on pokazo na papiru kako izgleda osjenčana?
| |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? kod katedrale? nisam tamo... bušila sam pupak u anubisu-ak znaš di je to,a tetovažu mi je radio lik koji nema studio,al lik prejebeno radi,tetoviro je pol grada.... kao na crno tetovira,kontaš?! legica mi je tam kod katedrale obrvu bušila-na ljeto i još joj je ugnojeno.... baš grozno izgleda... anubis mi je bolji od tog studia kod katedrale
| | |
| | #209 (permalink) |
| charolastra | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? neukrotiva okreni se ![]() zgodan zmaj, isto mislim da bi još bolje izgledao da se malo popuni ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #210 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
![]()
| ||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

meni je fora stavila sam ga u prvom srednjem...
, a ova tvoja je dobra samo mislim da bi je trebalo osjenčat