| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza neukrotiva okreni se zgodan zmaj, isto mislim da bi još bolje izgledao da se malo popuni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
moram na masažu...hehehCitat:
a što se tiče pirsa-moj pirs je normalno zarastao a od legice nije-ugnojen je.... ma znaš to ti svako druge priče priča.... e da i anubis je popularniji i poznatiji neg onaj kod katedrale... i kao kad se 1 tetoviraš il pirsaš tamo,ako želiš naprave ti neku karticui i onda imaš popusta 10% na sve kad drugi put dođeš,imam ja tu karticu... dobro lik radi... kad se sjetim kad sam bušila pupak al su to bili bolovi,a tetovaža također....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #214 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #215 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #218 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? baš ga spamate.....evo malo bolje uslikano..... a sad ti neukrotivo biće pokaži nam taj pirs
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #220 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? sakimane fora je tetovaža stavila sam svoj pirs već ranije na nekoj stranici tu u ovoj temi
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:20.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something