| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Clansman- možemo vidjeti neku sliku da vidimo kako izgleda,čini mi se da si ti jedini koji na bradavicama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 443
![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? znam jednog lika iz kvarta koji si je istetovirao svoju ćelavu glavu s nekim plamenima kao... katastrofa kaj mislit o liku kojeg ne znaš jel bi čitao ili gledao i pitam se koje ozbiljne poslove čovjekmože raditi s tim reljefom na glavi? ![]() tak da - tetovaža ok, ali na nekom diskrenom mjestu a ne da mi pred klijentom na poslu ispadne zmaj na podlaktici ili sl. ![]() kod žene mi se sviđaju tetovaže na donjem dijelu leđa (iznad guze) i pirs isključivo na pupku. ostalo mi je jadno a naročito kad se neko forsa i pretjeruje ne bi li skrenuo požnju ili bio drugačiji
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #234 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Volim vidit tetovažu na dečku ako je lipa i lipo pristaje, a pirseve ne volin i nije mi ih privlačno vidit na muškarcu...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #236 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #238 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Jedno malo i mirno mjesto Godina: 26
Poruka: 46
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Ja sam žena, pa imam tetovažu i to mi je lijepo vidjeti.......pa tako volim to vidjeti i na muškarcima.......pričam o tetovažama.........dok pirsevi su mi manje draži. |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? meni je sexy na jeziku ako ima cura...a i oralni je bolji..tako bar kažu
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.

al opet ne stoji to svakome.... na nekima pre dobro izgleda na nekima 0 !!!
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something