| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; nemem nista protiv iako pirsevi katkad znaju bit komplicirani npr pirs na obrvi a musko ima dugu kosu i cesto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? nemem nista protiv iako pirsevi katkad znaju bit komplicirani npr pirs na obrvi a musko ima dugu kosu i cesto zapne (ovo znan iz prve ruke tako mi je bilo s bivsom cesto) xD
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #243 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ehh da na pupku je zafrkan isto pogotovo priko lita... ma ti pirsevi useru stvar moras biti pazljiv itd... bleh
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #245 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ahhh zasto pa vise outdoor akcije... + ako idete na kupanje nemos je lipo obuhvatit rucnikom i slicne stvari hehe
| | |
| | #246 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? uff jbte malo san falija ja vidija samo volite li pirseve i sl... al ne da je na muskima fu*k... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #247 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? aha,kontam.... a jebiga zato treba biti nježan...prošlo ljeto ja išla na kopiku,i kak imam pirs na pupku,tak mi se odšarafio,i ispao mi u vodi negdje onaj gornji dio pirsa... ja poludila... hodala sam ko trudnica i držala se za stomak da mi ne ispadne i ostatak pirsa,i onda sam ošla u anubis da mi stavi tu gornju kapicu na pirs....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #248 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Meni je najlipše kod ženske vidit pirs na pupku i u nosu... Na pupku one viseće, a na nosu samo malu točkicu, ništa pretjerano... Neukrotiva moš stavit sliku da vidimo tvoj pirs???
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #249 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ima ga već negdje...prije i ja sam ga tražio ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #250 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? već sam stavila... što se visećih pirsova tiče to je lijepo za vidit a sjebano za nosit zato jel ti zapinje za odjeću i nisu ni kvalitetni nakon nekog vremena puknu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something