| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Na muškarcu mi nije loše videti neku lepu tetovažicu ali diskretnu.Ne volim ono preko cele ruke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Na muškarcu mi nije loše videti neku lepu tetovažicu ali diskretnu.Ne volim ono preko cele ruke ili ledja ili ne znam ni ja šta...
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #252 (permalink) |
| Starter | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Tek sam se reggao na ovaj forum pa odmah u Ženski kutak.. Ali fora je vidjet mišljenje Vas cura,djevojka,žena >.. ![]() Sviđaju mi se pirsevi,i sam imam 2 (na usni i jezik) nekad imao i na obrvi ali skinuo jer je bilo too much na faci...naišao sam na različite komentare,ali uglavnom pozitivne..prigovarali su samo starci.. ![]() A tetovaže su mi totalno bljak,baš mi se ne sviđa i nikad ju nebi stavio (ali to je samo moje mišljenje) Ipak,na curi mi je slatko vidjet tetovažu neku malu na nekom (ne svakom) vidljivom mjestu... Nema goreg kad vidim curu koja ima npr pola ruke tetoviranu..vjerujem da je isto tako i Vama curama za muškarce.
__________________ Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka.. |
| | |
| | #255 (permalink) |
| fear of the dark | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ne uhodim te,nit imam nešo protiv,nego volim gledati slike pirseva.... zanima me kak izgleda.. pa uslikaj sam bradu i jezik.... ne moraš cijelu facu ako ti je bed...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #259 (permalink) |
| Starter | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? misliš na curi ili? A nema gorega nego vidjet curu svu istetoviranu..makar nemam niš protiv male diskretne tetovažice..ali niš više od toga.....
__________________ Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.