| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; jolie a kak ti izgleda kad frajer ima pirs na bradi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #282 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 32
![]() | tetovaze volim i super su mi ne sve,ali ima ih ok. pirs ne volim uopce. lijepo mi je vidjet,ali ja ga nebi nikad stavio. sto se tice tattooa ja imam 3,a jedan je u izradi. imam demonic zmaja na lijevom listu,tribal japanskog zmaja na desnoj ruci,kostursku vampirsku glavu na desnom listu i sad radim tribal na ledjima. Zadnji Uredio Wamp : 16-06-08 u 23:44. |
| | |
| | #283 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 3
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? pirseve ne volim i nije mi lijepo vidjeti osobu koja ima 6 pirseva na ustima recimo.ali tetovažica je sasvim druga priča. ok ni sa njima ne treba pretjerati. ja imam tri tetovažice i dostupne su za gledanje samo meni i dragoj mi osobi. |
| | |
| | #286 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ne volim baš pirceve, ali tetovaža može proći, ali pod uvjetom da nije na vidnom mjestu..
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #288 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? uglavnom mi to uopće nije lijepo vidjet...tako da sam uvijek za NE u vezi oboje
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.