| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Pa nije bas da muski stalno samo u boksericama hodaju..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #293 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ne spada u temu ali moram reći da obožavam vidjeti tetovažu na tjelu ženske osobe..pirseve mogu podnjet samo da nisu na usni!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #294 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
Citat:
ni ja ne volim na usni pirs kod muških,onda ne bi npr mogla grst njegova usta,,,OT. ove mi tetovaže nisu loše... ![]() ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #295 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? prva tetovaža mi je zakon forma i oblik mi je super a ove druga mi je također dobra ali ne bi si stavio u takvoj veličini,malo mi je prevelika... najrađe bi si stavio tetovažu na prsa.odmah iznad srca ili na desnom ramenu!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #296 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? je da prevelika je,bila bi još bolja da je manja.... i da je samo na ramenu a ne na cijeloj ruci....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.

ni ja ne volim na usni pirs kod muških,onda ne bi npr mogla grst njegova usta,,,