| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 o supika 6 komada..... s tim da sam 4 ranije skinia... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? hmh...tetovaže da...pirs ako je na jeziku jebeno je kad se ljubis s nekim ko ima pirs ![]()
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ma ko ovo ne bi volio imati?? ![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ma i je PS ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? jebeno izgleda...mozda malo prevelika ali inace ![]()
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ja imam jednu tetovažu na donjem dijelu leđa..iznad guze, ništa veliko..meni ima posebno značenje.. sad planiram stavit pirs na pupak,ali ne na gornji dio nego na donji.. na dečku mi je lijepo vidjeti trible na leđima,ali lijepi s ukusom, ne volim tetovaže u boji jer mi izgleaju ko naljepnice..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Sve ovisi gdje i kako to osobi stoji. Pirsevi mi baš i nisu nešto (osim naušnica ili na pupku) ali tetovaže su mi ok. Lijepo mi je vidjet tetovažu curi iznad guze. Ako vidi da gledam, uvijek mogu reći lijepa tetovaža ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

jebeno je kad se ljubis s nekim ko ima pirs