| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; Ma nije opet se vraća u modu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
ali drago mi je da sam ga stavila,i još ga imam... imam ja na doljnjem dijelu,ne na gornjem..ali to ti ne možeš birati,to ti ovisi kakav pupak imaš,nekome može stavit sam na gornju nekom sam na doljnju stranu...meni je na doljnju stavio..i baš je fora!!! ![]() | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? ja čisto sumnjam da će LPK bušit pupak ili možda ipak?... ....mislim da je to za cure pričao...da mu je fora na curi vidjet probušen pupak........al opet nikad se nezna.... |
| | |
| | #44 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Šmrc... Ja bi stavila ispod usne ali: Citat:
Bojim se igle ko crnoga vraga.... Tako da sumnjam da će ikada nešto biti od moga pirsa i od moje tetovaže... ![]() Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio Rowanne : 12-01-08 u 10:58. | ||
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 80
![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Ja cu neku tetovazu napravit...samo jos ne znam kad, gdje ni sto...valjda neki tribal...a mozda sabana saulica...ili cecu..hmm.
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
Fobija koju vučem još od malih nogu (traume...) - znam da ne boli, znam da je normalno, kratko bla bla... Jebiga, meni se žile stisnu, srce lupa... Ne radim scene i pomirim se sa sudbinom, ali, majke mi, nije mi lako. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

ali drago mi je da sam ga stavila,i još ga imam... imam ja na doljnjem dijelu,ne na gornjem..ali to ti ne možeš birati,to ti ovisi kakav pupak imaš,nekome može stavit sam na gornju nekom sam na doljnju stranu...meni je na doljnju stavio..i baš je fora!!! 
Tako da sumnjam da će ikada nešto biti od moga pirsa i od moje tetovaže... 
jebeno je kad se ljubis s nekim ko ima pirs 
Fobija koju vučem još od malih nogu (traume...) - znam da ne boli, znam da je normalno, kratko bla bla... Jebiga, meni se žile stisnu, srce lupa... Ne radim scene i pomirim se sa sudbinom, ali, majke mi, nije mi lako.