| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi volite li pirseve i tetovaže na muškima? u Društvo forumu; ovak.. jaaako se bojim igle ,a imam i jedno i drugo. u svakom slučaju,(da ohrabrim nekoga) teže mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? Citat:
i cijepljenje je isto strašno.... to mrzim.... kad ti onu igletinu spiči u rame....ouuuu,grozota!!!! al kad u venu spiči iglu,odvratno...ja ukočim ruku.... ugl vađenje krvi i cijepljenje je odvratno.... ali tetovaže i pisrsevi su bolni ali su za naš izgled,i ko ih voli nek ih stavi,neće požalit,bar ja nisam.... ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? aha...sad kontam..ups.... ev slika.... to ti je moj pirs!!! et.... sam što sam se zajebala pa naoisala da imam s donje strane,tek sam sad skontala...omg.... e sad ću i tetovažu svoju uslikat pa stavit... imam zmaja.... sam ne znam dal ću uspjet sama uslikat iza je na leđima...e lorena,aj ti slikni svoju tetovažu da vidim |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? a najs!! jesi imala one muke 6-9 mj poslije bušenja? ono, nema spavanja na trbuhu.. i to sve.. evo kupim bat. za fotić pa danas pošaljem..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #55 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? joj,imala sam...sjedala sam ko trudnica..ne smiješ ni na bazene ić radi klora,da se ne bi inficiralo!!! i da,ak imaš dečka,nemoj da legne na tebe.... ni slučajno...i pazi da te neko ne uvati za pupak,dok je svježe jako će bolit,mene legica čopila i stisla,e sve mi bilo crveno...i bolilo je.... morat ćeš špricat sa nekim sprejom što u ljekarni kupiš,,,,al nisam baš 6-9 mjeseci....imala te tegobe..i ne smiješ ga vadit i mijenjat bar godinu dana,tak su meni rekli... dugo treba da zaraste....poslat ću i ja tetovažu kad mi ju neko uslika...ne mogu sama |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li pirseve i tetovaže na muškima? a kužim.. da i meni je teško solo slikat a da ok ispadne.. nisam hobotnica.. ![]() a kolko ti je to sve trajalo.. ono, da si mogla slobodno spavat kak hočeš, i da ga ne osječaš više? pa nemrrem vjerovat da se žene oporave u roku od 2 mj poslije carskog, a za ovu rupicu treba skoro godina dana ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:53.

,a imam i jedno i drugo. 

Fobija koju vučem još od malih nogu (traume...) - znam da ne boli, znam da je normalno, kratko bla bla... Jebiga, meni se žile stisnu, srce lupa... Ne radim scene i pomirim se sa sudbinom, ali, majke mi, nije mi lako. 
al kad u venu spiči iglu,odvratno...ja ukočim ruku.... ugl vađenje krvi i cijepljenje je odvratno.... ali tetovaže i pisrsevi su bolni ali su za naš izgled,i ko ih voli nek ih stavi,neće požalit,bar ja nisam....