| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi vrag je odnio šalu! u Društvo forumu; potaknuta navalom adrenalina i dobrom voljom, odlucila sam na svoj facebook popis uvrstit ljude s kojima ne pricam 5, 10 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 11
![]() | vrag je odnio šalu! potaknuta navalom adrenalina i dobrom voljom, odlucila sam na svoj facebook popis uvrstit ljude s kojima ne pricam 5, 10 godina, zatim neke s kojima sam u zivotu 2 recenice prozborila, neke koji su bili uzasni prema meni i prema kojima sam ja bila uzasna. uopce ne znam sta mi je bilo! (imate li vi ideju?) jednostavno sam kopkala po svim mogucim profilima i da se ne osjećam ko voajer, slala sam im requeste! i stvar je u tome sta su ti ljudi prihvatili moj request, a kad sam shvatila sta sam napravila, pocela sam se lose osjecati i sve ih izbrisala. sad okolo cujem price kako nisam normalna, da sta ja njih zajebavam nakon toliko godina, da nemam zivot, da me nitko nece i sl. dakle, oni se nisu promijenili, a ja ne znam dal da se preselim na drugi kraj svijeta ili malo dalje, sta vi mislite? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: vrag je odnio šalu! umjesto da si obrisala svoje "prijatelje", (što nije bilo lijepo), mogla si ljepo obrisat svoj account. uostalom, sto ce ti to sranje u životu? al jbg, nema to sad veze, pošto si već napravila kaj si napravila, ak su to ljudi koji ti niš ne znače, kaj te briga. istina, možda su to neki shvatili osobno, a neki možd nisu ni skužili. tako ionako i da hoćeš, ne bi svima mogla objasnit svoje razloge što si ih pobrisala. normalno da si se možda počela osjećat malo preeksponirano, al si mogla znat da je to samo virtualna stvarnost, i da te ti ljudi ne ugrožavaju.. niti da si obavezna javljati se ikome. ne biti brzopleta ubuduće ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 446
![]() ![]() | Re: vrag je odnio šalu! ..niš ja ne kontam ovo.. kaki prijatelji..kaki neprijatelji, brisanje..k..ci palci?
__________________ ...čuvaj me mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije, i veličine koja se ne klanja pred djecom... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: vrag je odnio šalu! ma,,, sam ga makni, imaćeš više vremena za druge stvari ![]() samo se nemoj navuć ovdje na forum, hehe
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vrag je odnio šalu! da sa mnom ne pričaš 10 god i nakon 10 god da mi se javiš ja bi gledala koji ti je kurac...kontala bi da nemaš šta pametnoga za raditi.... zajebavaš ljude bezveze,prvo im se javiš pa ih brišeš,moraš se skontati šta želiš u životu.ljudi nisu igračke.
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: vrag je odnio šalu! big deal, izbriši account ili ih dodaj ponovo i nemoj posjećivati facebook ako ti smeta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: vrag je odnio šalu! zakaj tebe jebe kaj drugi misle o tebi i kaj misle o tvojim postupcima....eto tako...sprdnulo ti se stavit ih na face i kad si skuzila da su ti ljudi samo hrpa bezvrijednih govana s kojima nikad neces moc imat normalan kontakt ti se sprdnulo zbrisat ih s facea....i u cem problem...ja ga ne vidim...nek se samo okolo prica, ti to fino ignoriraj i salji ih sve u 3pm...ko su oni da ti sude...mislim...nemoj si radit probleme i zivcirat se tamo gdje mjesta zivciranju nema...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:02.

i imaš pravo, vjerojatno ću maknut i account, samo mi je sranje donio!