Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi vrag je odnio šalu! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ptica_pjevica potaknuta navalom adrenalina i dobrom voljom, odlucila sam na svoj facebook popis uvrstit ljude s kojima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-08, 22:01   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,495
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan
Re: vrag je odnio šalu!

Citat:
Pravi autor: ptica_pjevica Pogledaj Poruke
potaknuta navalom adrenalina i dobrom voljom, odlucila sam na svoj facebook popis uvrstit ljude s kojima ne pricam 5, 10 godina, zatim neke s kojima sam u zivotu 2 recenice prozborila, neke koji su bili uzasni prema meni i prema kojima sam ja bila uzasna. uopce ne znam sta mi je bilo! (imate li vi ideju?) jednostavno sam kopkala po svim mogucim profilima i da se ne osjećam ko voajer, slala sam im requeste!

i stvar je u tome sta su ti ljudi prihvatili moj request, a kad sam shvatila sta sam napravila, pocela sam se lose osjecati i sve ih izbrisala.

sad okolo cujem price kako nisam normalna, da sta ja njih zajebavam nakon toliko godina, da nemam zivot, da me nitko nece i sl. dakle, oni se nisu promijenili, a ja ne znam dal da se preselim na drugi kraj svijeta ili malo dalje, sta vi mislite?
E baš te briga ko šta misli...ali ono stvarno!!! Gde bi svi ljudi bili a i kakvi kad bi svi razmišljali o tome ko će šta da misli i da kaže....daj opusti se.Kad sam pročitala naslov mislila sam da je nešto ozbiljnije mada nemoj pogrešno da shvatiš ne umanjujem tvoj problem samo nemoj se zamarati ne bitnim stvarima u životu. Na kraju krajeva sve izbriši , uključujući i profil i eto, rešena stvar, mada ja bih namerno ostala tu! U inat! Tako da opušteno!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 22:15   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

koji naslov teme a ono problem sa facebookom
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 22:24   #13 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,325
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

jel na facebooku umjesto sign out ili log out (sta je vec tamo), pise get a life
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 22:32   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,607
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

vau a facebook je ono kao nesto...
ima tamo jedna zanimljiva opcija “deactivate account”
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:31   #15 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,598
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

daj coece

da mi je imat tvoje probleme
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:48   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,341
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Eto ljude ponekad neka seta ufati i nostalgija. Ja se ponekad uz neku pesmu setim starih drugara i devojaka i poželim u tom trenutku da se sa svima čujem, da ih zagrlim, nekima da oprostim itd. Znači po meni je to normalna pojava i ti joj nemožeš pobeći. Ja bi na tvom mestu ponovo postavio sve njih i izvinuo bi se i pokusao da uspostavim ponovo kontakt ali ovaj put bi dobro probrao ljude i krenuo sa manje njih. Ako vec uspostavis kontakt trudi se odrzavati ga periodicno u jednakim intervalima. Nauci ljude na recimo dvomesecni ili mesecni mail. Evo ja se setio cistacice iz srednje skole u uzicama neki dan pa otisao na kisok kupio razglednicu i naslovio na skolu
užička gimnazija
Trg Svetog Save br.6, 31000 Užice

na njeno ime i poslao da mi se javi. Napisao puno pozdrava itd. Nismo se culi ima sigurno 10 godina. Mozda se i javi, nadam se drzim fige sretnice
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 18:26   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,495
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Haha , nije loša ideja!! Zanimljivo , Šabane!
Ali opet za neke stvari ipak bude kasno...
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 18:40   #18 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Sorry ali ovo nije ništa strašno...
Mislio sam, sad ću pročitat neki ljubavni ili sličan problem a ono ni p od problema...
Svi su ti dobro napisali, nemoj se bez veze živcirat i komplicirat život.
Imaš sigurno puno stvari o kojima stvarno moraš brinut, a ovo ili zatvori, obriši ili što već...
Ako imaš potrebu nekome se javit, javi se...
To što se niste čuli/vidjeli ne znači ništa ako se radi o ljudima s kojima si nekad bila dobra
i koji su ti nekad imali veliku važnost u životu...
Sigurno bi i njima bilo drago zbog zajedničke prošlosti da opet uspostavite neki kontakt...
Sama odluči što želiš i ne se bedirat zbog gluposti...

Šabane, baš me zanima da li će se javit, nadam se da hoće
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 12:45   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Sorry ali ovo nije ništa strašno...
Mislio sam, sad ću pročitat neki ljubavni ili sličan problem a ono ni p od problema...
ma kako ne.. mene bi to slomilo.

..i šabane, sretno. Držim i ja fige za tebe.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 12:59   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,341
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ali opet za neke stvari ipak bude kasno...
Nikad nije kasno, veruj mi. Uvek postoje sećanja i osećaji. Zar da te to kopa ceo život. Kad tad opet ćeš se setiti toga svega i pitati dali si ispravno postupela. Pa što da te takve stvari muče. Kreni ispočetka al ovaj puta pazi, oprez nije naodmet. Pokušaj da se družiš sa tim ljudima preko e pošte, pošalji slike svoga grada njima. Sigurno žive vani i nisu dugo bili u starom gradu. Evo pa i ja bi rado video neke slike sa Palilule, Takovska. Taj blok mi je ostao u lepom sećanju. Čujem mnogo se izgradilo. Ljudi uglavnom imaju srce i veruj mi stara fotografija, raznježi srce. Meni je jedan drugar iz crne gore, a nedavno smo uspostavili kontakt, poslao sliku iz titograda sa njemanjine obale. On i ja. Možeš misliti koliko me to dirnulo da sam poželeo da ga vidim i sa njime onako popričam uz kafu. Da sednem isti tren na avion i odletim u titograd, al nije to sve moguće pa je ostalo na e pošti i slikama. Ipak lepo, lepo i impresivno.

van teme: jesi ti, bona, možda učila francuski
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114