| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi vrag je odnio šalu! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ptica_pjevica potaknuta navalom adrenalina i dobrom voljom, odlucila sam na svoj facebook popis uvrstit ljude s kojima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vrag je odnio šalu! Citat:
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vrag je odnio šalu! vau a facebook je ono kao nesto... ima tamo jedna zanimljiva opcija “deactivate account”
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: vrag je odnio šalu! Eto ljude ponekad neka seta ufati i nostalgija. Ja se ponekad uz neku pesmu setim starih drugara i devojaka i poželim u tom trenutku da se sa svima čujem, da ih zagrlim, nekima da oprostim itd. Znači po meni je to normalna pojava i ti joj nemožeš pobeći. Ja bi na tvom mestu ponovo postavio sve njih i izvinuo bi se i pokusao da uspostavim ponovo kontakt ali ovaj put bi dobro probrao ljude i krenuo sa manje njih. Ako vec uspostavis kontakt trudi se odrzavati ga periodicno u jednakim intervalima. Nauci ljude na recimo dvomesecni ili mesecni mail. Evo ja se setio cistacice iz srednje skole u uzicama neki dan pa otisao na kisok kupio razglednicu i naslovio na skolu užička gimnazija Trg Svetog Save br.6, 31000 Užice na njeno ime i poslao da mi se javi. Napisao puno pozdrava itd. Nismo se culi ima sigurno 10 godina. Mozda se i javi, nadam se drzim fige sretnice
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vrag je odnio šalu! Haha , nije loša ideja!! Zanimljivo , Šabane! ![]() Ali opet za neke stvari ipak bude kasno...
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vrag je odnio šalu! Sorry ali ovo nije ništa strašno... Mislio sam, sad ću pročitat neki ljubavni ili sličan problem a ono ni p od problema... Svi su ti dobro napisali, nemoj se bez veze živcirat i komplicirat život. Imaš sigurno puno stvari o kojima stvarno moraš brinut, a ovo ili zatvori, obriši ili što već... Ako imaš potrebu nekome se javit, javi se... To što se niste čuli/vidjeli ne znači ništa ako se radi o ljudima s kojima si nekad bila dobra i koji su ti nekad imali veliku važnost u životu... Sigurno bi i njima bilo drago zbog zajedničke prošlosti da opet uspostavite neki kontakt... Sama odluči što želiš i ne se bedirat zbog gluposti... Šabane, baš me zanima da li će se javit, nadam se da hoće ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: vrag je odnio šalu! Nikad nije kasno, veruj mi. Uvek postoje sećanja i osećaji. Zar da te to kopa ceo život. Kad tad opet ćeš se setiti toga svega i pitati dali si ispravno postupela. Pa što da te takve stvari muče. Kreni ispočetka al ovaj puta pazi, oprez nije naodmet. Pokušaj da se družiš sa tim ljudima preko e pošte, pošalji slike svoga grada njima. Sigurno žive vani i nisu dugo bili u starom gradu. Evo pa i ja bi rado video neke slike sa Palilule, Takovska. Taj blok mi je ostao u lepom sećanju. Čujem mnogo se izgradilo. Ljudi uglavnom imaju srce i veruj mi stara fotografija, raznježi srce. Meni je jedan drugar iz crne gore, a nedavno smo uspostavili kontakt, poslao sliku iz titograda sa njemanjine obale. On i ja. Možeš misliti koliko me to dirnulo da sam poželeo da ga vidim i sa njime onako popričam uz kafu. Da sednem isti tren na avion i odletim u titograd, al nije to sve moguće pa je ostalo na e pošti i slikama. Ipak lepo, lepo i impresivno. van teme: jesi ti, bona, možda učila francuski ![]()
__________________ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.