Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Are You a Jen or Angelina? u Društvo forumu; You're an Angelina! ...haha Citat: Pravi autor: Nefertiti ja ispala Jen, a ja bi bila ANGELINAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Buaaaaaaa!!!!! Oš se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-07, 14:39   #21 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,157
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Are You a Jen or Angelina?

You're an Angelina! ...haha

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
ja ispala Jen, a ja bi bila ANGELINAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Buaaaaaaa!!!!!
Oš se mjenjat?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 14:41   #22 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Jen...
Citat:
Jesi možda odgovorila da više voliš psa nego mačku?
ja sam odg. mačku...
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 14:43   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

e sad idem odgovoriti mačku......namjerno
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 14:56   #24 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

You're an Britney
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 08:13   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ni jedna ni druga ali draža mi je ipak Jennifer. Slađa je. Angelina je hladna i proračunata.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 15:09   #26 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

You're a Jen!

Ajde može.
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 15:16   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Ni jedna ni druga ali draža mi je ipak Jennifer. Slađa je. Angelina je hladna i proračunata.

Kako znaš? Išla si na kavu s njom?

Ali mogu mislit što je proračunata, čim je Unicefova ambasadorica dobre volje

Zadnji Uredio Wamp : 18-05-07 u 15:20.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 16:37   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 951
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

You're a Jen!
There's a reason why your preferred pet is a dog. You're a people-pleaser who values love and affection. And just like man's best friend, you are loyal to those you love and care about and usually get the same in return. As Jen has said about her gal pals, "They gather around. They hear the call and they're right there."

In addition to your sweetness, you're analytical, and you like getting to the heart of what people are about. "You look for meaning in every encounter," says Linda V. Berens, Ph.D., coauthor of The I in Team. That's why you'd rather spend the day hanging with your man, getting inside his head.

Ironically, even though you're introspective, your sensitivity makes it hard for you to handle emotional pain. As a result, you deal with a breakup by focusing on how to get over it and move on.
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 16:41   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Cosmopolitan

You're an Angelina!
You're the kind of girl who isn't comfortable sitting still. Just like the UN Goodwill Ambassador, "you have an innate drive to make a difference and have an impact on the lives of others," says Andrew N. Williams, personality expert and author of Are You Crazy? That's why you'd go desperado and try to catch the purse snatcher. "With your ability to recognize opportunities and take action, you're able to do anything you set your mind to."

You also have a fierce need for independence, which is why you'd take a job in a new city, with or without your man. This solo spirit allows you to be bold and adventurous too. In Angelina's case, that means learning how to fly a plane or doing her own stunts.

Surprisingly, underneath all that armor, you have a soft, vulnerable side, which allows you to deal with your emotions. In order to heal, you'd let yourself wallow a bit while mourning a lost love.

hehe, a odgovorila sam psa
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 04:50   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 506
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

problem je što je jen odjebana,nitko ne želi bit jen..dddddddddddddddd ja sam jedinstvena.njaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: angelina, jen

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113