| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak u Društvo forumu; da ćete 'puknuti', evo vam nešto da se 'ispucate': Wak The Sak (18+) Evo, da imate sve linkove na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak da ćete 'puknuti', evo vam nešto da se 'ispucate': Wak The Sak (18+) ![]() Evo, da imate sve linkove na hrpi: Girl Power (18+) Spank The Gimp (16+) Annoying Man (16+) Slobodno stavljajte rezultate, da mi muški saznamo s kojima od vas nam se najmanje isplati zafrkavati... ![]() P.S. Stavio bih ovo u žemski kutak, ali priča se da postoji kletva koja će pasti na muške koji pokreću teme tamo (ako nisu pametne i korisne kao ona dr. Jekylla), pa sam stavio u ovaj pod-forum...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects Zadnji Uredio Wamp : 22-07-07 u 16:01. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak 305 ![]() Koja igrica ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Ma dajte, moj prosjek je 305 i nikako da natučem više. Znači ipak nisam takva zmijetina ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak [Wolf-HR diskretno pokriva svoje 'dragulje' rukama i polagano, polagano, bez naglih pokreta kreće prema izlazu iz ove teme.]
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Wolf pa ne moraš ići! Moram priznat da mi se igrica svidjela,dođi do mene da ti pokažem kak mi ide! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Haha! (jako smiješno ) Samo ti vježbaj- znam ja žene koje me znaju tak' pogledati da mi jajca od straha završe u grlu (mislim da je to vještina koju steknu u braku). ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Kako ne radi? Pretpostavljam da imaš Flash instaliran, i koji browser koristiš?
| | |
![]() |
| Tagovi: igrice, stres, zene, zloceste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:17.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

) Samo ti vježbaj- znam ja žene koje me znaju tak' pogledati da mi jajca od straha završe u grlu (mislim da je to vještina koju steknu u braku).