| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak u Društvo forumu; 714 Vjerovali ili ne... Ispada da sam ja najveća zmijetina na CP-u... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak A jooj, sad će se cure morati stvarno potruditi... Samo da neka ne počne i doma vježbati, onda bi me neki od njihovih dečkiju dohvatiti. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Hehe, posijao sam sjeme razdora- sad će i cure početi patiti na brojeve (i to što veće)... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak "šamaranje" 436 , a "čekič" 311 pa i nisam tako opaka ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak A čuj, onda ti moramo naći nešto u čemu ćeš biti dobra... Možda ti je ovo više po ukusu:Spank The Gimp (16+)
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Uvijek sam se pouzdavao u žensku razboritost... Ujjebemti (dobro sam ja još i izdržao da ne na*ebem prije ) vrijeme je za citat- 'tako mi mlijeka u prahu, kidam smjesta nalijevo!'
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Citat:
![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
![]() |
| Tagovi: igrice, stres, zene, zloceste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:28.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
Možda ti je ovo više po ukusu: