| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak u Društvo forumu; 444... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Nekje so nedavno odprli trgovino, v kateri so ženske lahko izbrale in kupile - moža. Na vhodu so bila izobešena "navodila za uporabo": - Trgovino lahko obiščete SAMO ENKRAT !!! - Trgovina ima 6 nadstropij in karakteristike moških se izboljšujejo, ko se povzpnete v višje nadstropje !!! - Lahko izberete kateregakoli moškega na nadstropju na katerem se nahajate ali pa se vzpnete v višje nadstropje - Ne morete se vrniti v nadstropje nižje !!! Ko se ženska odloči obiskati trgovino, da bi si poiskala partnerja: Na vratih prvega nadstropja piše: "TI MOŠKI IMAJO DELO" In ženska se odloči povzpeti v naslednje nadstropje. Na vratih drugega nadstropja piše: "TI MOŠKI IMAJO DELO IN IMAJO RADI OTROKE" In ženska se odloči povzpeti v naslednje nadstropje. Na vratih tretjega nadstropja piše: "TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE IN NEVERJETNO SO LEPI" Waau, pomisli ženska, a gre naprej. Na vratih četrtega nadstropja piše: "TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE, SO NEVERJETNO LEPI IN POMAGAJO PRI HIŠNIH OPRAVILIH" Neverjetno, pomisli ženska, težko se uprem, da ne vstopim, vendar nekaj me vleče dalje in odide v naslednje nadstropje. Na vratih petega nadstropja piše: "TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE, SO NEVERJETNO LEPI, POMAGAJO PRI HIŠNIH OPRAVILIH IN ZELO SO ROMANTIČNI" ...Ženska se odloči vstopiti, ampak v zadnjem trenutku se premisli in odide v šesto nadstropje. Na vratih šestega nadstropja piše: "STE OBISKOVALKA ŠT. 31.456.012. V TEM NADSTROPJU NI MOŠKIH , TO NADSTROPJE OBSTAJA SAMO KOT DOKAZ KAKO JE NEMOGOČE ZADOVOLJITI ŽENSKO!!! HVALA VAM, DA STE OBISKALI NAŠO TRGOVINO." Čez cesto od te je še ena 6-nadstropna trgovina , tu lahko moški izberejo in kupijo svojo ženo!!! V prvem nadstropju so: ŽENSKE, KI IMAJO RADE SEX! V drugem nadstropju so: ŽENSKE, KI IMAJO RADE SEX IN NE TEČNARIJO PREVEČ. Višja nadstropja ŠE NIKOLI NISO BILA OBISKANA. BE COOOOL! |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Lokacija: afrika Godina: 21
Poruka: 66
![]() | Re: ZA ŽENE: Kad vam muški dignu tlak Kad vam dignu tlak- mirno i staloženo ih spustite do zemlje, evo par odgovora na neka njihova pitanja!! ![]() Žene - kako reci NE Kad bi dobile kunu za svako loše ubacivanje, . bile bi dovoljno bogate da si same kupimo piće ! Jeste li se pitale kako otpiliti tipa, a da mu stvarno date do znanja da niste zainteresirane za njega? Dajem vam nekoliko prijedloga kako odgovoriti tim "neodoljivim" muškarcima, da vas ozbiljno shvate. On kaže: Gdje si bila cijelog mog života? Tvoj odgovor: Skrivala sam se od tebe. On kaže: Bok! Nismo li već jednom izašli? Ili je to bilo dva puta? Tvoj odgovor: Sigurno je bilo jednom. Nikad ne radim istu grešku dva puta On kaže: Mogu te počastiti pićem? Tvoj odgovor: Zapravo, rađe mi daj novac. On kaže: Kako to da si tako lijepa? Tvoj odgovor: Sigurno sam oduzela tvoj dio ljepote. On kaže: Hoćeš izaći sa mnom ove subote? Tvoj odgovor: Oprosti, imam glavobolju ovaj vikend. On kaže: Mislim da bih te mogao jako usrećiti. Tvoj odgovor: Zašto? Već odlaziš? On kaže: Možeš mi reći svoje ime? Tvoj odgovor: Zašto? Jedno ti nije dosta? On kaže: Ja sam fotograf i tražim lice poput tvoga. Tvoj odgovor: Ja sam plastični kirurg i tražim lice poput tvoga. On kaže: Za tobom se sigurno okreću glave. Tvoj odgovor: A za tobom se preokreću želuci. On kaže: Ajde, nemoj biti sramežljiva, pozovi me van! Tvoj odgovor: U redu, idi van! On kaže: Što bi rekla da te pitam da se udaš za mene? Tvoj odgovor: Ništa. Ne mogu govoriti i smijati se istovremeno. On kaže: Da li bi išla pogledati film samnom? Tvoj odgovor: Već sam ga vidjela. On kaže: Nismo li se već negdje sreli? Tvoj odgovor: Jesmo, zato više ne idem tamo. On kaže: Gdje si bila cijelog mog života? Tvoj odgovor: Tamo gdje ću i biti ostatak tvog života - u tvojim najluđim snovima. On kaže: Je li ovaj stolac slobodan? Tvoj odgovor: Da, a i ovaj će biti ako tu sjedneš. On kaže: I, čime se baviš u životu? Tvoj odgovor: Ja sam transvestit. On kaže: Da te vidim golu umro bih sretan. Tvoj odgovor: Da ja tebe vidim golog umrla bih od smijeha. za decke koji znaju sta je humor i cure koje se ne predaju!
__________________ Grupa kost i koža pjevaju-gdje je naše meso |
| | |
![]() |
| Tagovi: igrice, stres, zene, zloceste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.