| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zajednički bračni dugovi u Društvo forumu; Živite sa nekim skoro pa 14 godina... Zadnje dvije godine su koma, ali ono, ajmo se potruditi, možda uspijemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-09-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 35
Poruka: 93
![]() | Zajednički bračni dugovi Živite sa nekim skoro pa 14 godina... Zadnje dvije godine su koma, ali ono, ajmo se potruditi, možda uspijemo opstati... Ali... Ništa od toga... Dva mjeseca prije razlaza ona diže veliki kredit. Nakon toga se razilaze. Kredit je na njeno ime, bivši joj nije niti sudužnik niti jamac. Ona sama plaća životno osiguranje. Dugovi, koji su su nastali, stvorili su ih zajedno... Ali, on ne želi plaćati polovicu kredita... Što da mu radi??? Što??? Ići na sud?! Ha ha! Pa znamo i svi kakvi su naši sudovi. A ona... Preživljava. Podstanar je. Ne koristi godišnji odmor niti slobodne dane jer joj putni troškovi to pokrivaju. I tako to traje od 11-tog mjeseca 2006. godine. U međuvremenu, on je kupio auto, neće joj čak niti vratiti lovu koju mu je posudila dok su se razišli. Mislila je, ljudi smo, čemu ne bismo i dalje ostali dobri i pomagali si? Ali... A-a... Ne ide. Danas je to skužila,, konačno... ![]() Imate li kakav pametan savjet, što učiniti, kako ga natjerati da otplaćuje polovicu kredita (rata je 2.200 kn)? Tnx. ![]()
__________________ wairua "... take Me as I am..." ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zajednički bračni dugovi zeznuta situacija...mislim da naš zakon poznaje instituciju zvanu izvanbračna zajednica...a sad kako se to rješava, ovakve stvari kao što je tvoja to zaista ne znam ![]() ružno do njega...jako ružno
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zajednički bračni dugovi bila si u braku...a ja mislio da ste samo živjeli zajedno ne vjenčani onda šta čekaš...nego pravac odvjetnik...znam kakva su razmišljanja o našin sudovima ali to ti je jedini način (legalan) da ga natjeraš da vrati sve svoje dugove...koliko god trajalo ustraj do kraja...držim ti fige
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zajednički bračni dugovi za početak nadji nekog odvjetnika (prijatelj, poznanika) , pa ga pitaj za savjet...kako to ide s plaćanjem, koliko to traje itd. itd. nakon tih prvih informacija će ti stvari biti jasnije pa ćeš onda vidjeti za eventualni sljedeći korak
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-09-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 35
Poruka: 93
![]() | Re: Zajednički bračni dugovi Bila sam već kod poznanika odvjetnika. I rekao mi je da on mora plaćati polovicu kredita i svih zaostalih dugova koji su proizašli iz braka. No, onda sam se budala sažalila i odustala od tužbe (jesam budala, stvarno...). Ali, nakon današnjeg razgovora, neke stvari će se preokrenuti. U čiju korist, vidjet ćemo. ![]() Po svim zakonima, trebale bi u moju!
__________________ wairua "... take Me as I am..." ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: krediti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.