Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Zaručnički prsten u Društvo forumu; Cure koliko vam znači zaručnički prsten? Kada je pravo vrijeme da se da curi prsten? Moja me gnjavi da joj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-09, 10:23   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 27
Poruka: 60
lex007 se izdvaja iz mase
Zaručnički prsten

Cure koliko vam znači zaručnički prsten? Kada je pravo vrijeme da se da curi prsten? Moja me gnjavi da joj ga dam ali mislim da ona samo hoće da se sa njim hvali. Ne mislimo se još vjenčat ali za dvije godine bi. Da li je sada prerano ili je ok da joj ga kupim sada? Premda meni osobno to ništa ne predstavlja.
lex007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 10:29   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 25
Poruka: 2,498
latoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svima
Re: ZARUČNIČKI PRSTEN

Nakon duge veze meni zaruke i nemaju nekakvog smisla. Premda volila bi ja svejedno dobiti prstenčić

Gnjavi te da joj kupiš zaručnički prsten Još bi shvatila da se želi udati, ali zbog hvaljenja
Ja joj ga iskreno nebi kupila, bar ne još... ili bi joj kupila zaručnički lančić
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 11:33   #3 (permalink)
GospodiČna maČki sliČna

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 23
Poruka: 7,801
Arylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Reci joj da ga neće dobit' i da prestane!
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 11:34   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 32
Poruka: 12,627
sahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjetisahasa je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Kupi ga zato da te ostavi na miru

PRAVILA PONAŠANJA

KAHLES OPTIKA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 12:05   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 22
Poruka: 2,642
macor će uskoro biti poznatmacor će uskoro biti poznatmacor će uskoro biti poznatmacor će uskoro biti poznatmacor će uskoro biti poznatmacor će uskoro biti poznatmacor će uskoro biti poznatmacor će uskoro biti poznat

fino ti njoj reci da ak oce prsten, da ima zlatarni po gradu kolko oce i nek si ga ode copit ak joj tolko znaci...
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 14:02   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 35
Poruka: 3,125
Moneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svima

pa kupi joj prsten, kaj si tak škrt

iznenadi je, i odvedi u neku zbilja dobru zlatarnu gdje imaju dobar izbor prstenja s dijamantima. mislim, jel zaručnički, il nije?

kako dodati youtube filmiće na forum?
Moneypenny je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 15:14   #7 (permalink)
GospodiČna maČki sliČna

Arylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ne kužim zašto bi ga dao ako ne želiš? Svrha zaruka je da oboje želite istu stvar, a u 2 godine svašta se može promijeniti.

Ako 'oće prsten, kupi joj ga, ali joj naglasi da nije zaručnički.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 15:21   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Poruka: 3,125
Moneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke

Ako 'oće prsten, kupi joj ga, ali joj naglasi da nije zaručnički.

to bi moglo upropastiti zaruke

kako dodati youtube filmiće na forum?
Moneypenny je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 15:25   #9 (permalink)
GospodiČna maČki sliČna

Pa nek' joj za dvije godine kad se planiraju vjenčat' da.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-09, 16:42   #10 (permalink)
moderator foruma

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 14,802
fat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Foruma

Citat:
Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
to bi moglo upropastiti zaruke
ma lako za zaruke...upropastiti će sex

Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114