| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zaručnički prsten u Društvo forumu; Cure koliko vam znači zaručnički prsten? Kada je pravo vrijeme da se da curi prsten? Moja me gnjavi da joj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08 Godina: 27
Poruka: 60
![]() | Zaručnički prsten Cure koliko vam znači zaručnički prsten? Kada je pravo vrijeme da se da curi prsten? Moja me gnjavi da joj ga dam ali mislim da ona samo hoće da se sa njim hvali. Ne mislimo se još vjenčat ali za dvije godine bi. Da li je sada prerano ili je ok da joj ga kupim sada? Premda meni osobno to ništa ne predstavlja. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: wicked game Godina: 25
Poruka: 2,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZARUČNIČKI PRSTEN Nakon duge veze meni zaruke i nemaju nekakvog smisla. Premda volila bi ja svejedno dobiti prstenčić ![]() Gnjavi te da joj kupiš zaručnički prsten Još bi shvatila da se želi udati, ali zbog hvaljenja Ja joj ga iskreno nebi kupila, bar ne još... ili bi joj kupila zaručnički lančić ![]()
__________________ "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris. Nestio, sed fieri sentio et excrucior." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-11-07 Lokacija: micko...u cizmama Godina: 22
Poruka: 2,642
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZARUČNIČKI PRSTEN fino ti njoj reci da ak oce prsten, da ima zlatarni po gradu kolko oce i nek si ga ode copit ak joj tolko znaci...
__________________ i dare you....no, better yet, i doubledare you.../ and you: I miss you... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 35
Poruka: 3,125
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZARUČNIČKI PRSTEN pa kupi joj prsten, kaj si tak škrt![]() iznenadi je, i odvedi u neku zbilja dobru zlatarnu gdje imaju dobar izbor prstenja s dijamantima. mislim, jel zaručnički, il nije? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| moderator foruma Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: opet u manufakturi :ccc Godina: 35
Poruka: 14,802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZARUČNIČKI PRSTEN ma lako za zaruke...upropastiti će sex ![]()
__________________ Jebes krizu, zivot nema reprizu Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

Još bi shvatila da se želi udati, ali zbog hvaljenja