Drvena medalja, drveno prstenje... Hm, da neće i dildo biti od (tvrde) hrastovine?![]()
Raspravljate o temi Zaručnički prsten u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: ponistra zanimljivo ovo drveno prstenje.... ima li di ovo u HRV za kupit... vjerovatno ne, ali eto cure ...
Drvena medalja, drveno prstenje... Hm, da neće i dildo biti od (tvrde) hrastovine?![]()
Potpisi su za budale.
Zadnji Uredio carica : 16-05-09 u 14:07
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
nisu napisana imena ili sta slicno, niti su iste tetovaze...ja sam već imala jednu i htijela sam stavit novu, a on se htio tetovirat prvi put, pa smo isli skupa, on lava, ja leptira....tako da se nesto i desi u budućnosti...nije bitno, jer nije da mi nekud na tijelu pise njegovo ime, ili njemu moje....![]()
make love not war!!
ne, ne moran bit pun para i nisan i sve jedno mogu platit zarucnicki prsten 5 k.
ma kupija bi ja odnosno platija bi ja prsten i 500 kn samo da bude kvalitetan ali ne virujen da takav postoji...
razlog zbog kojeg mi nije problem dat 5 k san vec objasnija procitaj malo povise...
eto neki stovani forumasi cak kazu da dobro razmisljan...![]()
Samo neki![]()