Neću drugi put pametnije. Jebi ga, glup sam. A žene su pametne. Puno pametnije od mene. To je tako.
![]()
Raspravljate o temi Zaručnički prsten u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: damfisk Ženska zloba je puno moćnija i sofisticiranija, i ne koristi se tim primitivnim metodama fizičke prisile. To ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Neću drugi put pametnije. Jebi ga, glup sam. A žene su pametne. Puno pametnije od mene. To je tako.
![]()
Ae onda se nemaš što uzbuđivati oko simbolike.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
"Dragi" damfisk... koja nevjerojatna količina gluposti biva napisana od tebe!
Ako će mo o simbolici prstena... Prsten je okrugao, krug znači vječnost, što znači i rađanje i umiranje.
No idemo malo o vulgarnosti... Ako "pička" je navikla da hodočaste u nju to će činiti sa prstenom ili bez. Sa brakom kao listom papira ili bez.
Neki kažu da ih upravo vidjeti prsten privlači vidjeti na osobi. Privlači ih ta "zabrana".
Ako će mo dalje o tome, materijal bilo koje vrste nemože biti nikakva zabrana, samo tvoj moral.
Dakako, govorimo o simbolici zajedništva.
Ako već ovako postavljamo stvari, zar nije logičnije pitanje zakaj je dotična "pička" odlučila ne uzeti ili odbaciti taj simbol? Možda joj nije do zajedništva?![]()
stupid is as stupid does
Draga, najdraža, neizmjerno draga dorina... ljubavi mja, monstrume moj, koprivo moja, trnoružice moja, zvijer moja, nesrećo moja
Ako ti nešto ne razumiješ, to ne zanči da je riječ o glupostima, nego o tvojoj nesposobnosti da razumiješ ono šta je napisano.
U ovom konkretnom slučaju, vječnost, rađanje i umiranje nisu primarna funkcija simbolike prstenovanja. Nego je primarna funkcija simbolike prstenovanja upravo znak posjedovanja, zauzetosti, isključivosti ostalih i pripadnosti jednome/jednoj.
Točno. Pa to ja i kažem - čemu prsten? Ionako sve ovisi o volji imateljice pičke. Bila ona prstenovana ili ne. Imateljica, ne pička.
A neki kažu da ih privlači da se po njima sere i piša. Pa šta onda?
Upravo tako. Zato i kažem da je prstenovanje suvišan i izličan čin, nepotrebna gesta, suludi trošak - ukratko, preseravanje.
A zašto ti odn. vi osjećate potrebu da vaše zajedništvo simbolizirate na tako profani način?
To bi već bila emocionalna ucjena, jedan tipično ženski zlobni postupak kojim se od čovjeka traži da postupi onako kako žena hoće, jer u protivnom iskazuje nevjeru, nepoštovanje i općenito dovodi u sumnju istinitost svoje ljubavi.
Naime, jadna je taj ljubav i tužna je ta zajednica kojoj za opstanak trebaju takve otužne geste tipa prstenovanja.
Predanost voljenoj osobi dokazuješ i prikazuješ djelima, a ne blesavim gestama tipa prstenovanja. Ako ti naticanje metalnog kolutića na prst predstavlja dokaz ljubavi, onda je tvoja vizija ljubavi prilično tanka.
Najdraža moja dorina, korove moj, otrove moj, salmonelo moja.
![]()
Koja si ti jadna i bijedna duša.
![]()
stupid is as stupid does
Ma i ti si meni draga za popizdit![]()