Stranica 37 od 37 PrvoPrvo ... 27323334353637
Pokazujem rezultate 361 do 368 od 368

Zaručnički prsten

Raspravljate o temi Zaručnički prsten u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: damfisk Ženska zloba je puno moćnija i sofisticiranija, i ne koristi se tim primitivnim metodama fizičke prisile. To ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: Zaručnički prsten

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Ženska zloba je puno moćnija i sofisticiranija, i ne koristi se tim primitivnim metodama fizičke prisile.
    To je bila ilustracija.

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Pa i treba ti bit žao... Šta sam jadan sve propatio, dobro sam živ ostao.

Rekla sam da mi te žao. Je. Stvarno. Zbilja.

Drugi put ćeš pametnije. Valjda.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Neću drugi put pametnije. Jebi ga, glup sam. A žene su pametne. Puno pametnije od mene. To je tako.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Ae onda se nemaš što uzbuđivati oko simbolike.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

"Dragi" damfisk... koja nevjerojatna količina gluposti biva napisana od tebe!

Ako će mo o simbolici prstena... Prsten je okrugao, krug znači vječnost, što znači i rađanje i umiranje.

No idemo malo o vulgarnosti... Ako "pička" je navikla da hodočaste u nju to će činiti sa prstenom ili bez. Sa brakom kao listom papira ili bez.

Neki kažu da ih upravo vidjeti prsten privlači vidjeti na osobi. Privlači ih ta "zabrana".

Ako će mo dalje o tome, materijal bilo koje vrste nemože biti nikakva zabrana, samo tvoj moral.

Dakako, govorimo o simbolici zajedništva.

Ako već ovako postavljamo stvari, zar nije logičnije pitanje zakaj je dotična "pička" odlučila ne uzeti ili odbaciti taj simbol? Možda joj nije do zajedništva?
    stupid is as stupid does

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    "Dragi" damfisk... koja nevjerojatna količina gluposti biva napisana od tebe!
    Draga, najdraža, neizmjerno draga dorina... ljubavi mja, monstrume moj, koprivo moja, trnoružice moja, zvijer moja, nesrećo moja

Ako ti nešto ne razumiješ, to ne zanči da je riječ o glupostima, nego o tvojoj nesposobnosti da razumiješ ono šta je napisano.

"
    Ako će mo o simbolici prstena... Prsten je okrugao, krug znači vječnost, što znači i rađanje i umiranje.

U ovom konkretnom slučaju, vječnost, rađanje i umiranje nisu primarna funkcija simbolike prstenovanja. Nego je primarna funkcija simbolike prstenovanja upravo znak posjedovanja, zauzetosti, isključivosti ostalih i pripadnosti jednome/jednoj.

No idemo malo o vulgarnosti... Ako "pička" je navikla da hodočaste u nju to će činiti sa prstenom ili bez. Sa brakom kao listom papira ili bez.
    Točno. Pa to ja i kažem - čemu prsten? Ionako sve ovisi o volji imateljice pičke. Bila ona prstenovana ili ne. Imateljica, ne pička.

Neki kažu da ih upravo vidjeti prsten privlači vidjeti na osobi. Privlači ih ta "zabrana".
    A neki kažu da ih privlači da se po njima sere i piša. Pa šta onda?

Ako će mo dalje o tome, materijal bilo koje vrste nemože biti nikakva zabrana, samo tvoj moral.
    Upravo tako. Zato i kažem da je prstenovanje suvišan i izličan čin, nepotrebna gesta, suludi trošak - ukratko, preseravanje.

Dakako, govorimo o simbolici zajedništva.
    A zašto ti odn. vi osjećate potrebu da vaše zajedništvo simbolizirate na tako profani način?

Ako već ovako postavljamo stvari, zar nije logičnije pitanje zakaj je dotična "pička" odlučila ne uzeti ili odbaciti taj simbol? Možda joj nije do zajedništva?
    To bi već bila emocionalna ucjena, jedan tipično ženski zlobni postupak kojim se od čovjeka traži da postupi onako kako žena hoće, jer u protivnom iskazuje nevjeru, nepoštovanje i općenito dovodi u sumnju istinitost svoje ljubavi.

Naime, jadna je taj ljubav i tužna je ta zajednica kojoj za opstanak trebaju takve otužne geste tipa prstenovanja.

Predanost voljenoj osobi dokazuješ i prikazuješ djelima, a ne blesavim gestama tipa prstenovanja. Ako ti naticanje metalnog kolutića na prst predstavlja dokaz ljubavi, onda je tvoja vizija ljubavi prilično tanka.

Najdraža moja dorina, korove moj, otrove moj, salmonelo moja.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Koja si ti jadna i bijedna duša.

stupid is as stupid does

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Ma i ti si meni draga za popizdit

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

Koja si ti jadna i bijedna duša.

uf, baš me zanima oće li neko dobit bananu za ovo vrijeđanje.
    il je i ovaj forum jedna tipička hrvatska priča - licemjerna
    -

Lajkaj nas na Facebooku