| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto je bolje biti žena nego muškarac u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ne želim nikoga vrijeđati.... i ne želim da se ovaj post tako svati,ali sam čula ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Banned | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac Citat:
| |
| | |
| | #92 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac Shelby - pa ja nisam sa sela, al znam kaj su tačke ![]() i meni čudno da ne zna kaj je to, a kaj sad ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac pa nis, samo mi je cudno, stas ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Banned | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac pa znam ija tj mislim da su to ta kolica... ajde ajde,nećmo sad offtopicariti... zašto je bolje biti žena? zato ako ne znam šta su tačke,da me dečko može gurati u tačkama i pokazati mi kako je dobro voziti se u tačkama ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« šta bi napravile da vam se vaš voljeni dečko/muž udeblja i totalno zapusti
|
Tablete bez recepta »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.