| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto je bolje biti žena nego muškarac u Društvo forumu; Zakaj je njima lakše? Jedino im je lakše piškit i to je sve.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac Zakaj je njima lakše? Jedino im je lakše piškit i to je sve. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 05-01-08 u 12:37. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac lakše? ne moraju se šminkat,fenirat kosu,hodat u štiklicama,birat posebnu odjeću,lakirat nokte,nosit torbice,peglat,čistit....hehehe!!! a jedino im je u tom lakše,ali oni obavljaju fizičke poslove pa je kod njih to malo zeznito |
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac Samo malo, ako je tebi teško sređivati se, zakaj to radiš? Za drugoga? Ne za sebe? Muški ne peglaju, čiste, kuhaju? Hallo, ovo ti je 21.st. Dobrodošla u njega. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac ženooooooooo!!!! omg!!! ne sređujem se za druge,nego za sebe!!!!! samo sam rekla da je njima lakše jel oni nemaju tolike pripreme oko izlaska van kao cure!! lakše im je-jednostavnije!!!! peglaju i oni,ali ono sve ovisi od osobe do osobe!! jao hvala što si mi rekla koje je stoljeće..... btw nije mi se ni malo teško sređivati...al aj pogle,koliko ženskoj treba da se sredi a kolko tipu? on nabaci malo gela,parfema,obuće se i to je to (uz osobunu higijenu naravno) a kolko curama treba? frizura,šminka,biranje odjeće satima,biranje obuće,nokti,parfemi,kreme.... i kao nije im se jednostavnije srediti nego nama?!Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 05-01-08 u 16:33. |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac Jebote kaj ti radiš, ja sam za max pol sata gotova (ako je izlazak u pitanju) ili 20min. Dakako, s tuširanjem.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,128
![]() | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac Najviše se smijem kad mi neke ženske napišu da se sređivaju radi sebe a ne radi drugih,evo primjera : 20 cm visoke štikle u kojima lome noge, minica kao remen,dekolte koji je sve samo ne dekolte,5cm pudera na licu,umjetne trepavice kojima se piče u oko,naravno uz sve to bez donjeg rublja....
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac s jedne strane rađanje... ![]() s druge strane višestruki orgazmi... ![]() jebiga, nemo'š uteć iz svoje kože...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.

ženooooooooo!!!! omg!!! ne sređujem se za druge,nego za sebe!!!!! samo sam rekla da je njima lakše jel oni nemaju tolike pripreme oko izlaska van kao cure!! lakše im je-jednostavnije!!!! peglaju i oni,ali ono sve ovisi od osobe do osobe!! jao hvala što si mi rekla koje je stoljeće..... 
AC MILAN : 2003-2008