| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto je bolje biti žena nego muškarac u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 to je istina,da je manje zajebano biti muškarac.... njima je lakše u životu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac sve ima svojih prednosti! kak kod nas tak i kod njih
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac Neukrotiva malo si se zeznula s ovim popisom. Ne dobivamo napade zbog kose, ako nam padne kosa ošišamo se na čelavo a za sjede je svejedno (znači da sazrijevamo ).Šanse da me uhvate u prijevari su iste kao i kod žena, pa muški varaju sa ženama i obrnuto (uz iznimke ).Znam peglat i kuhat, tako da se vidi kad je nešto ispeglano i kuhinja mi je još čitava ![]() Mi ne moramo pazit što ćemo i koliko ćemo pojest - kad već jesmo "svinje" ![]() Nema menge, nema bolova u trbuhu...... Nema straha od silovanja, mi ne moramo autostopirat, ipak smo mi ti koji stajemo autostoperkama ![]() Nema trudničkih povraćanja i ostalih transformacija koje idu uz to. Možemo prostačit, prdit, fućkat i proizvodit razne zvukove, a jedini komentar će bit a budala, a vama da napravite bilo što od toga pred nepoznatim ljudima bilo bi vam jako neugodno. Bolje smo plaćeni za isti posao. Ima toga još, jedino s čime se slažem je da je nama puno lakše a da je vama puno ljepše zbog nekih stvari i da ste ljepše od nas ![]() Zadnji Uredio LPK : 10-01-08 u 11:29. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac hehe,pa u pravu si u tome,za trudnocu,mengu itd.... svaka čast!!! pa i cure mogu prostačit,prdit....ali da to je mal neugodno što se tiče prdenja kad cure rade.... kad tip napravi to je ono "budala" a kad ženska "pogle kak se ova ponaša" ali treba i bit opušten... što se tiče psovanja,meni je to normalno da ženske psuju.... ali blago vama što vi nemate mengu,i bolove.... u tim danima bi tjela spol promjenit... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac O5 se ti zayebale: namaju sve cure bolove ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zašto je bolje biti žena nego muškarac je al nama se rad isplati... dok su žene ipak izbirljivije kada traže svoja prava i privilegije ![]() btw... nemojte me krivo shvatiti, ali oni razlozi u prvom postu meni izgledaju više kao izgovori za tješenje Prema takvim "dokazima" moram priznati da je ipak bolje biti muškarac! ![]() ali, ajde znam da nisu sve fore ispucane pa cure raspištoljite se nekim konkretnijim argumentima! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

).
).

svaka čast!!! pa i cure mogu prostačit,prdit....ali da to je mal neugodno što se tiče prdenja kad cure rade.... kad tip napravi to je ono "budala" a kad ženska "pogle kak se ova ponaša" ali treba i bit opušten... što se tiče psovanja,meni je to normalno da ženske psuju.... ali blago vama što vi nemate mengu,i bolove.... u tim danima bi tjela spol promjenit...

Prema takvim "dokazima" moram priznati da je ipak bolje biti muškarac!