| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto muškarci vole lezbe a mrze pedere? u Društvo forumu; zašto? dobro ne vole svi muškarci lezbe,ali ima ih dosta koji ih vole... -ja mislim da vole ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | zašto muškarci vole lezbe a mrze pedere? zašto? dobro ne vole svi muškarci lezbe,ali ima ih dosta koji ih vole... -ja mislim da vole lezbe zato što ih to napaljuje (kad vide kak se ženske maze,ližu,prstenjače i šta sve već ne rade)-valjd... dosta muških na lezbe i drka.... a pedere ne vole zato što im je odvratno gledati muškarce kak se pipaju....smatraju ih nastranima i bolesnima... gade im se.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zašto muškarci vole lezbe a mrze pedere? Ne volimo "lezbe" per se. Volimo lijepe djevojke koje se međusobno vole. One merzerice sa vojničkim frizurama/fudbalerkama koje bi svakom muškom "razbile pičku" - to mi je gore od homoseksualaca. Ne i pederčina. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto muškarci vole lezbe a mrze pedere? Citat:
![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto muškarci vole lezbe a mrze pedere? Zato sto su lezbijke zenske osobe, a pederi su muske osobe, a u prirodi vecine muskaraca je da vole (ili ih vishe pale) zenske nego muski.....i sta je tu nejasno?
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

, ne vole pedere
biće da su im lezbejke draže jer im ne migaju