| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; oke.... ja sve kažem kak i je kod mene...i kak ja mislim.i sve iskreno pišem.no ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" oke.... ja sve kažem kak i je kod mene...i kak ja mislim.i sve iskreno pišem.no vratimo se sad na temu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Mene upravo najviše privlače te cure koje su simpatične, dobre itd, itd... | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" A zar ja moram ovdje konstatirati očito?!? ![]() Veze intimnije naravi najčešće iznose neke stvari na vidjelo koje se u drugim odnosima ne javljaju (potreba za prijevarom, neiskrenost, itd)- i normalno je da će se ljudi nerijetko razočarati i kao u nekim slučajevima razočarenje projicirati na cijeli suprotni spol... I javljaju se 'one' ili 'oni' iz dva razloga- recimo da je Damfisk bio u istom broju veza s muškima kao žena ne sumnjam da bi imao slične zaključke o muškom rodu (ali bi bio neskloniji proglasiti "svi mi muški smo svinje" ). Znači, jedan je općenito nedostatak 'intimnije' spoznaje o ponašanju vlastitog spola u vezama te naravi (pa se zaključuje na osnovu svog ponašanja) a drugi neskonost generaliziranju o vlastitom spolu (s glavnim argumentom- 'evo, bar ja nisam takav')...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #106 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" U pravu si, Wolf! Jos da su muskarci intimni sa istim polom (izuzmimo postojecu manjinu), kakvog bi tu pljuvanja bilo! ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
nema neke razlike sto se spolova tice.. svakoga privlaci nesto drugacije.. u samom "procesu privlacenja" ( ), ajmo rec upoznavanju i cak pocetku veze ti ne mozes nikako znati kakva je ta doticna osoba s kojom si u vezi.. dok ju ne upoznas.. i dok ne skines ruzicaste naocale.. hocu reci, ta osoba na koju se palis moze biti dobra i simpaticna da ti pamet stane, NA PRVI POGLED.. .. ali to nema nikakve veze sa spolom.
__________________ | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Ti radiš u ugostiteljstvu i jako dobro znaš o čemu muškarci pričaju u takvim lokalima. O nogometu, autima i politici. Eventualno o jebačini. NIKAD o ljubavnim izjavama. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
na prvi pogled princ kad upoznaš žaba ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" neukrotiva--ja sam se uvjerila da to nije istina. sorry ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

na prvi pogled princ kad upoznaš žaba