Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; oke.... ja sve kažem kak i je kod mene...i kak ja mislim.i sve iskreno pišem.no ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-03-08, 14:21   #101 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,239
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?"

oke.... ja sve kažem kak i je kod mene...i kak ja mislim.i sve iskreno pišem.no vratimo se sad na temu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 14:49   #102 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,470
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

dobre žene itekako postoje,evo i dokaza

carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 15:16   #103 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 592
jolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz mase

...zato jer su sj**ani
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 15:26   #104 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
iskreno, ima istine u svim tim njihovim pricama.. cinjenica je da danas ne mozes naci DOBRU OSOBU ni da se postavis na trepavice.. cak i kad ju nadjes nije ti zanimljiva.. i u tome lezi problem...
da ali mislim da se to više odnosi na odnose cura prema nama nego obrnuto.

Mene upravo najviše privlače te cure koje su simpatične, dobre itd, itd...

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 15:52   #105 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

A zar ja moram ovdje konstatirati očito?!?

Veze intimnije naravi najčešće iznose neke stvari na vidjelo koje se u drugim odnosima ne javljaju (potreba za prijevarom, neiskrenost, itd)- i normalno je da će se ljudi nerijetko razočarati i kao u nekim slučajevima razočarenje projicirati na cijeli suprotni spol... I javljaju se 'one' ili 'oni' iz dva razloga- recimo da je Damfisk bio u istom broju veza s muškima kao žena ne sumnjam da bi imao slične zaključke o muškom rodu (ali bi bio neskloniji proglasiti "svi mi muški smo svinje" ). Znači, jedan je općenito nedostatak 'intimnije' spoznaje o ponašanju vlastitog spola u vezama te naravi (pa se zaključuje na osnovu svog ponašanja) a drugi neskonost generaliziranju o vlastitom spolu (s glavnim argumentom- 'evo, bar ja nisam takav')...
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 16:00   #106 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

U pravu si, Wolf! Jos da su muskarci intimni sa istim polom (izuzmimo postojecu manjinu), kakvog bi tu pljuvanja bilo!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 16:12   #107 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Markan Pogledaj Poruke
da ali mislim da se to više odnosi na odnose cura prema nama nego obrnuto.

Mene upravo najviše privlače te cure koje su simpatične, dobre itd, itd...

nema neke razlike sto se spolova tice.. svakoga privlaci nesto drugacije.. u samom "procesu privlacenja" (), ajmo rec upoznavanju i cak pocetku veze ti ne mozes nikako znati kakva je ta doticna osoba s kojom si u vezi.. dok ju ne upoznas.. i dok ne skines ruzicaste naocale.. hocu reci, ta osoba na koju se palis moze biti dobra i simpaticna da ti pamet stane, NA PRVI POGLED..

.. ali to nema nikakve veze sa spolom.
Star 29-03-08, 16:21   #108 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Muškarci to tvrde kako bi oni izgledali bolji. A zapravo su obicna spadala koja ne znaju i ne mogu reci istinu.
Uvijek ce vas lagati, uvijek, cure. A za sve ono sto vam tepaju, mucaju, buci, buci...e kasnije odu sa ekipom u birc pa se s time sprdaju
Ženo, ne laži!!!

Ti radiš u ugostiteljstvu i jako dobro znaš o čemu muškarci pričaju u takvim lokalima.

O nogometu, autima i politici. Eventualno o jebačini. NIKAD o ljubavnim izjavama.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 16:31   #109 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,239
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

nema neke razlike sto se spolova tice.. svakoga privlaci nesto drugacije.. u samom "procesu privlacenja" (), ajmo rec upoznavanju i cak pocetku veze ti ne mozes nikako znati kakva je ta doticna osoba s kojom si u vezi.. dok ju ne upoznas.. i dok ne skines ruzicaste naocale.. hocu reci, ta osoba na koju se palis moze biti dobra i simpaticna da ti pamet stane, NA PRVI POGLED..

.. ali to nema nikakve veze sa spolom.
tako je dobro si to rekla... na prvi pogled princ kad upoznaš žaba
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 16:53   #110 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

neukrotiva--ja sam se uvjerila da to nije istina. sorry
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108