Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Šarlatana ima svugdje. Najveći šarlatani su oni koji se prikazuju kao savršeni, nebi oni nikada to i to, oni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-03-08, 18:04   #111 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?"

Šarlatana ima svugdje. Najveći šarlatani su oni koji se prikazuju kao savršeni, nebi oni nikada to i to, oni nisu kao drugi...
Čim počne takva priča - lik je šarlatan big time
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 18:14   #112 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,864
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
neukrotiva--ja sam se uvjerila da to nije istina. sorry
sto to? da nekad i na prvi pogled bude zaba?

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 18:29   #113 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

zato jer je lakse proglasiti polovicu planeta losim, nego priznati svoj strah od odbacenosti, ili ponovne odbacenosti..
(to u slucaju da se radi o iskustvenoj spoznaji)
a s druge strane tvrdnja_"nema dobrih zena" moze bit i jednostavno rezultat odgoja, npr. neko ti tvrdi cjeli zivot da su muskarci svinje, ili zene sta vec, i eto ti ga na)
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 20:19   #114 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 1,026
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Eto meni moj stari.....žene su pokvarene i sad sam se pretvorio u Al Bundya
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 03:08   #115 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,921
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
zato jer je lakse proglasiti polovicu planeta losim, nego priznati svoj strah od odbacenosti, ili ponovne odbacenosti..
o čemu ti curo pišeš,koje odbačenosti,neko jednostavno ima takvo mišeljenje i na osnovi tuđih priča,spoznaja..
nerazumin zašto bi se neko boja odbačenosti,al to boli ili ili si ti toliko zgodna da kad odjebeš tipa da to stvarno boli
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 04:33   #116 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ženo, ne laži!!!

Ti radiš u ugostiteljstvu i jako dobro znaš o čemu muškarci pričaju u takvim lokalima.

O nogometu, autima i politici. Eventualno o jebačini. NIKAD o ljubavnim izjavama.

Ne lažem ti muški stvore lažljivi

Znam ja dobro, zato vam ni ne vjerujem
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 13:49   #117 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
neukrotiva--ja sam se uvjerila da to nije istina. sorry
a šta to? o čemu ti? ne kontam?
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 14:17   #118 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
o čemu ti curo pišeš,koje odbačenosti,neko jednostavno ima takvo mišeljenje i na osnovi tuđih priča,spoznaja..
nerazumin zašto bi se neko boja odbačenosti,al to boli ili ili si ti toliko zgodna da kad odjebeš tipa da to stvarno boli
nisam mislila na odbacivanje tipa neko mi dođe i pita "sto tako mlada dama radi sama?", ili neki slicni klise, i onda ga ja odkantam, i onda on da zamrzi zenski rod.
ali ako s nekim imas duboku emotivnu vezu, onda ces patit ako te odbaci. ako ti se to desi par puta, razvit ces strah od toga, a uz to i predrasudu da su sve zene takve.
to je naravno samo jedna od primjera, zasto muskarci mogu to tvrdit,ili zene, svejedno je. ja sam dala taj primjer, jer mi je poznato takvih par situacija. ti imas neke svoje situacije, ko i svako drugi, nema tu tocno- netocno.
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 14:21   #119 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?"

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ponekad čujem kako neki muškarci za sve žene govore da su kurve,pokvarene ovake onakve,ili da sve žene lažu
no šta vi mislite o tome... slažete li se s tim?! ja ne... ja mislim tj ja znam da nisu sve žene jednake,i nije istina da dobre žene ne postoje...a neki muški koji se razočaraju u pojedine žene onda sve žene svrstavaju u jednaku kategoriju loših žena....
i zanima me da li ti muškarci koji govore da dobre žene ne postoje to stvarno misle ili to samo tako govore da naljute ili provociraju ženski rod....

zato što su sjebani, isfrustrirani, razočarani, prevareni, iznevjereni...i po njima 'ko zna što još...pa su im sve žene krive.....obična glupost, jer se ne mogu suočiti samo s problemom

ubjedljivo najgluplja fora koju sam čuo je "sve su žene kurve" i još glupavije s onim dodatkom..."sorry mama i ti si"....
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 02:11   #120 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
"sorry mama i ti si"....
ma tko ti to rekao
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114