| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Šarlatana ima svugdje. Najveći šarlatani su oni koji se prikazuju kao savršeni, nebi oni nikada to i to, oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Šarlatana ima svugdje. Najveći šarlatani su oni koji se prikazuju kao savršeni, nebi oni nikada to i to, oni nisu kao drugi... Čim počne takva priča - lik je šarlatan big time ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" sto to? da nekad i na prvi pogled bude zaba? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" zato jer je lakse proglasiti polovicu planeta losim, nego priznati svoj strah od odbacenosti, ili ponovne odbacenosti.. (to u slucaju da se radi o iskustvenoj spoznaji) a s druge strane tvrdnja_"nema dobrih zena" moze bit i jednostavno rezultat odgoja, npr. neko ti tvrdi cjeli zivot da su muskarci svinje, ili zene sta vec, i eto ti ga na)
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
nerazumin zašto bi se neko boja odbačenosti,al to boli ili ili si ti toliko zgodna da kad odjebeš tipa da to stvarno boli ![]() | |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() Znam ja dobro, zato vam ni ne vjerujem ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
ali ako s nekim imas duboku emotivnu vezu, onda ces patit ako te odbaci. ako ti se to desi par puta, razvit ces strah od toga, a uz to i predrasudu da su sve zene takve. to je naravno samo jedna od primjera, zasto muskarci mogu to tvrdit,ili zene, svejedno je. ja sam dala taj primjer, jer mi je poznato takvih par situacija. ti imas neke svoje situacije, ko i svako drugi, nema tu tocno- netocno.
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
zato što su sjebani, isfrustrirani, razočarani, prevareni, iznevjereni...i po njima 'ko zna što još...pa su im sve žene krive.....obična glupost, jer se ne mogu suočiti samo s problemom ubjedljivo najgluplja fora koju sam čuo je "sve su žene kurve" i još glupavije s onim dodatkom..."sorry mama i ti si".... ![]() ![]() ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:06.