| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Biti dobar i loš je relativan pojam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 25
Poruka: 122
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Biti dobar i loš je relativan pojam ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" nije
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Je, ovisno o situaciji. Možeš ti sa jednom osobom biti dobar, i baš zbog toga možeš se drugoj osobi zamjerit. I šta je sad tu dobro, a šta zlo? Pitaj Boga ![]() Svatko je od nas individualac, i ponekad ćeš smatrati zlom sve ono što ti ne ide u prilog, makar išlo i pomagalo nekome drugom... uostalom radi takvih stvari se ljudi vječno i svađaju... ![]() |
| | |
| | #129 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Princip je isti, sve ostalo su nijanse ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" dobre žene ne postoje? kako ne? ja sam ih vidio pregršt neki dan na auto show-u u ZGB. ne znam što netko misli pod pojmom dobra, ali meni je dovoljno da ima dobru sisu, duge noge i čizme do koljena što će ti više? možda su ovi koji tvrde da takve ne postoje pederi pa im je to izgovor?
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.