| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: maxie hahahahaha otkad je Zdravka klub nikad nije bolje financijski stajao niti je postizao bolje rezultate u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) | |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() Pošalji ga u neki drugi grad ili neki drugi klub koji će mu donositi isto novac i vidjet ćeš kako će brzo razviti i ljubav prema njemu ![]()
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe | |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 970
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 431
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" haha konačno netko tko kuži stvari ![]() ostale ribice su se lako navukle na suho ne kuže sarkazam
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. Zadnji Uredio maxie : 01-04-08 u 14:05. |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
ajmo mi onda rec da ne postoje dobri muskarci.. tj. postoji..ali svi vec imaju decka ![]() to muski kazu za zene koje su im povrijedile ego, te tako sude cijelu naciju(zena XD) po pojedinkama. a i povrijedili su im ego s razlogom kraj. | |
| | |
| | #148 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 970
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
, ali između dva zla uvijek je bolje birat ono manje zlo![]() , naprimjer pogledajte mene...ja sam baš pravi za vas![]() ![]() | |
| | |
| | #150 (permalink) | ||
| fear of the dark | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Citat:
de jel znaš onu pjesmu "dečko ajde oladi" ? ak ne znaš evo samo za tebe....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:19.

, ali između dva zla uvijek je bolje birat ono manje zlo
, naprimjer pogledajte mene...ja sam baš pravi za vas