| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 joj,kake su to fore? pa valjd sam trebaš znat šta je dobra žena.... zaš smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
, da svako im svoje mišljenje o tome što dobra žena znači......nekome bis ti bila super a nekome katastrofa........zisku?![]() | |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
...kao prvo nosila bis veo ,isla bis svaki dan u đamiju,prala biš mužu noge,ako biš nekog drugog pogledala dobila biš batine ili bi te kamenovali zbog preljuba,nema kontracepcije,nema nočnih izlazaka,nema svinjetine ,nema ničega.......tako da mislim da ste prema njohovim stavovima sve banana.....![]() opet naglašavam to nisu moji..... | |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

de jel znaš onu pjesmu "dečko ajde oladi" ? ak ne znaš evo samo za tebe....

,nema ničega.......tako da mislim da ste prema njohovim stavovima sve banana.....
opet naglašavam to nisu moji.....